חג אפוי אלסקה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 799 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קרם של טרטר, וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: חג אפוי אלסקה, אלסקה אפויה, ו אלסקה אפויה.
הוראות
1
קו קערה 3 ליטר עם ניילון נצמד. מלא את הבסיס של קערה עם גלידת מנטה; שכבה עם גלידת שוקולד צ ' יפס מנטה, ולאחר מכן לסיים עם שכבה של גלידת וניל. לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף להקפיא עד גלידה קשה מאוד, לפחות 4 שעות או עד 24 שעות מראש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
זילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
תנור חום עד 177°. תרסיס 9 אינץ תבנית עוגה עם ספריי בישול, בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף ונייר קלף ספריי עם תרסיס nonstick בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מניחים חמאה ושוקולד בקערת זכוכית בינונית על סיר של מים חמים (או דוד כפול) ומערבבים את החמאה והשוקולד עד מומסים. זה יכול להיעשות גם במיקרוגל על ידי הצבת חמאה ושוקולד בקערת זכוכית בינונית בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 1 עד 2 דקות או עד נמס, ערבוב פעם אחת. להפריש להתקרר
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בקערה גדולה נפרדת, לטאטא את הביצים, סוכר ווניל עד בשילוב טוב. בקערה בינונית אחרת, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים את תערובת השוקולד המקורר לביצים ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים את הקמח לתערובת השוקולד ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים לתוך מחבת עוגה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
8
אופים 50 דקות עד 1 שעה עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
כאשר בראוני הוא מגניב לחלוטין, על 1 שעה. הפעל בראוני החוצה על צלחת שטוחה גדולה, abvenproof. Unmold כיפת הגלידה על גבי שכבת בראוני.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
10
תחזיר למקפיא.
11
עם מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, מקציפים את החלבונים ביצה קרם של טרטר במשך 2 דקות במהירות בינונית גבוהה. הגבר את המהירות לגובה והוסף את הסוכר בזרם איטי עד שייווצרו פסגות נוקשות ומבריקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
הסר את כיפת הגלידה מהמקפיא.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
13
הסר ניילון נצמד. לכסות את כיפת הגלידה עם מרנג, מכסה אותו לחלוטין, באמצעות החלק האחורי של כף לעשות פסגות swirly. להקפיא לפחות 3 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
14
מחממים את התנור ל-500F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
15
אופים במשך 3 עד 5 דקות או עד הפסגות להתחיל להפוך צבע חום זהוב. לקבלת חיתוך קל יותר, בואו עוגה לעמוד במשך 30 דקות. תחתוך ותגיש.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'