חג ההודיה שאריות וונטון עם סלסה חמוציות
חג ההודיה שאריות Wontons עם סלסה חמוציות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון hor d ' oeuvre שלך. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך עטיפות wonton, מים, חמוציות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא משהו. נסו Cakespy: חג ההודיה שאריות ריבועי אגוז חמוציות, עוגת שאריות סיר חג ההודיה, ו עוגת שאריות חג ההודיה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את מיץ הלימון על חמוציות מיובשות בקערה; להפריש.
מערבבים את טורקיה, מלית, גבינת שמנת, ורוטב טורקיה בקערה נפרדת עד בשילוב ביסודיות.
מניחים עטיפת וונטון על משטח עבודה; כף על 1 כף של המילוי במרכז העטיפה. להרטיב שני קצוות מנוגדים של העטיפה עם אצבע טבולה במים, לקפל את העטיפה במחצית הדרך הארוכה, ולחץ על הקצוות יחד עם מזלג.
מפזרים את העטיפה במלח. חזור עם מילוי ועטיפות שנותרו.
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני; מטגנים במחבת את הוונטונים המלאים בקבוצות עד חום פריך וזהוב, כ -2 דקות לכל צד.
מסננים את wontons המטוגן על מגבות נייר; מאפשרים להתקרר במשך כ 5 דקות כדי להגדיר את המילוי.
מסננים את מיץ הלימון מהאוכמניות המיובשות.
מניחים חמוציות למעבד מזון; דופק כמה פעמים עד חמוציות קצוצים דק.
מעבירים לקערה ומערבבים את הבצל, מיץ ליים, פלפל חלפיניו, שום ומים.
מגישים עם wontons המטוגן החם.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.