חג המולד Pannetone
Pannetone חג המולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם חלב חם, צימוקים, קרם מסקרפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 29%. נסו קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד, ו עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דומדמניות, משמשים, צימוקים ובורבון בקערה קטנה.
בואו לעמוד 1 שעה או עד 4 שעות.
מערבבים שמרים וחלב בקערה בינונית; להקציף עד חלקה. מערבבים 1 קמח כוס עד מעורבב היטב; לכסות ולתת לעלות 30 דקות.
שלב 1/2 כוס חמאה, סוכר, ומלח בקערה; הכה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 3 עד 5 דקות או עד אור ורך.
להוסיף קליפת תפוז וניל; לנצח 2 דקות.
מוסיפים 3 כוסות קמח לסירוגין עם ביצים, מתחיל ומסתיים בקמח. מערבבים בתערובת שמרים. להפוך את הבצק על משטח מקומח, ללוש עד חלקה תוך קיפול בהדרגה בתערובת פירות (8 עד 10 דקות).
מניחים בצק בקערה עם חמאה, הופכים לחמאה את החלק העליון. לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 1/2 שעות או עד הוכפל בתפזורת.
חמאה 10 " מחבת springform.
מניחים בצק במחבת, לחיצה שווה למלא מחבת. מכסים בניילון נצמד, ומניחים לעלייה של 1 שעה, או עד שהבצק מגיע לחלק העליון של המחבת.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי, מיגון עם רדיד לאחר 30 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת.
הסר מהתנור, ומברשת עם 2 כפות חמאה מומסת. מגניב במחבת על מתלה תיל 5 דקות.
הסר צדדים של מחבת, ולאפשר לחם להתקרר. אבק עם אבקת סוכר, אם תרצה.