חגיס צמחוני
אם יש לך כשעה ו-20 דקות לבלות במטבח, Haggis Vegetarian עשוי להיות מתכון צמחוני מדהים ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו . מנה אחת מכילה 175 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . תמורת 54 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 499 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם פלפל קאיין טחון, גזר, בוטנים טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הרבה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 41% . נסו האגיס צמחוני , קונכיות ממולאות צמחוניות ,ותמלות עוף וצמחוניות עם רוטב שומה אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן הצמחי בסיר על אש בינונית ומטגנים את הבצל 5 דקות עד שהוא מתרכך.
מערבבים פנימה גזר ופטריות וממשיכים בבישול 5 דקות. מערבבים פנימה מרק, עדשים, שעועית כליה, בוטנים, אגוזי לוז, רוטב סויה ומיץ לימון. מתבלים בטימין, רוזמרין, פלפל קאיין ותבלינים מעורבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 10 דקות. מערבבים פנימה שיבולת שועל, מכסים ומבשלים 20 דקות.
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 5x9 אינץ'.
מערבבים את הביצה לתוך הסיר.
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה המוכנה.
אופים 30 דקות, עד שהן יציב.