חדש! מרק צדפות ניו אינגלנד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז לתת חדש! ניסיון למרק הצדפות של ניו אינגלנד. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, בייקון קנדי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו מרק הצדפות הטוב ביותר שלי בניו אינגלנד, מרק צדפות ניו אינגלנד, ו מרק צדפות ניו אינגלנד (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן בסיר מרק גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבייקון הקנדי ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך, 3 עד 4 דקות.
מעבירים את הבייקון לצלחת.
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן, בצל, סלרי, 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל לסיר ומבשלים על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הירקות התרככו, על 6 דקות.
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה יותר.
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים, מיץ צדפות שמורות (כ 1 1/2 כוסות), תפוחי אדמה עלה דפנה ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית את הסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה הם מכרז, על 15 דקות.
לטאטא את החלב, שמנת וקמח בקערה עד הקמח הוא מומס. לאט להוסיף את התערובת לסיר, ערבוב כל הזמן. תוך ערבוב, להביא את המרק לרתיחה (לא להרתיח). להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, על 8 דקות.
מוסיפים את הצדפות ומבשלים 2 דקות יותר. זרוק את עלה המפרץ.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
ממש לפני ההגשה, מערבבים בבייקון.
למנה: קלוריות 312; שומן 8g (רווי 2g); כולסטרול 66mg; נתרן 510mg; פחמימות 33g; סיבים 3g; חלבון 27g