קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות100
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חום חשיש חריף

חום חשיש חריף
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכונים שלך, חום חשיש חריף עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 166 קלוריות. מתכון זה משמש 100. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 45 דקות. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר מאוד. אם יש לכם פפריקה, פלפלי ג'לפנו, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 32%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם חום חשיש מתוק ומתובל, נקניק חריף חשיש חום, ו חריף חשיש חום-תוצרת בית.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בכמה סירי ציר גדולים ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מסננים. מצננים מספר שעות או לאורך הלילה.
3
מגררים תפוחי אדמה למספר קערות גדולות; מניחים בצד. בכמה מחבתות גדולות הקפיצו את החזיר, הבצל והפלפלים ב 1/4 כוס חמאה עד שהם רכים. מגניב 10 דקות; מוסיפים לתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים פימינטוס ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
5
על מחבת גדולה מבשלים תפוחי אדמה בחמאה שנותרה עד להשחמה; הופכים ומבשלים את הצד השני עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים מחצית מתפוחי האדמה על מגש; מעל גבינה ותפוחי אדמה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה