חום רציני: סלסה פירות: אוהב אותם או שונא אותם?
מתכון חום רציני: סלסה פירות: אוהב אותם או שונא אותם? מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתאבן זה יש 152 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא מלח, חומץ, אשכוליות אודם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו אוהב את זה או שונא את זה - ריבה וקשיות גבינה עם טוויסט!, חום רציני: האהבה שלי לרוטב Mojo, ו מת על החום הזה! סלט שרימפס צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב חומץ וסוכר.
להקציף יחד עד הסוכר הוא מומס בעיקר.
מוסיפים בצל וצ ' ילי ומערבבים.
בואו לשבת במשך 30 דקות כדי להשרות.
מסננים תערובת חומץ, שמירה על בצל כבוש וצ ' ילי. זרוק את החומץ, או שמור לשימוש אחר.
בקערה בינונית, לשלב את קטעי האשכוליות, כוסברה, מנטה ומלח.
מערבבים בצלים וצ ' ילי, ולבדוק לתיבול.
מוסיפים אבוקדו, בעדינות לזרוק לשלב.
מגישים עם צ ' יפס או על כל בשר, כמו עוף בגריל.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.