חומוס בג'אן
חומוס bajane דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . אם יש לך כרישה, פלפל, גזר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו חומוס Bajane, Provencal Chickpea Bajane, ו chickpea fritters, איך לעשות chickpea fritters / chana vadas (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפיות שמן בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
להוסיף 1 שן שום טחון למחבת; saut 1 דקה.
להוסיף 1 מרק כוס, 1 כוס מים, קינואה, 1 1/2 כפיות טימין, ו 1/4 כפית מלח. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג קינואה הוא מכרז.
מחממים 1 כפית שמן בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
להוסיף כרישה ו 4 שיני שום קצוץ למחבת; לטגן 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים 1 כפית שמן הנותרים, נורת שומר, גזר, זרעי שומר; לטגן 10 דקות או עד ירקות זהובים.
מוסיפים יין; מבשלים 3 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים הנותרים 1 מרק כוס, 2 כפיות טימין, חומוס; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב.
הסר מהחום; מערבבים במיץ, נשאר 1/4 כפית מלח, פלפל, ותרד.
מניחים על 2/3 כוס קינואה בכל אחד 4 קערות; העליון כל מנה עם תערובת חומוס 1 1/2 כוסות.
מפזרים כל מנה עם 1/2 כפית קורנית.