קושיבינוני
מוכן ב17 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

חומוס גולמי

חומוס גולמי
המתכון חומוס גלם מוכן בערך 17 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 31 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. אם יש לכם מלח ים, שום, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו קערות כוח גלם, בראוניז זרעי קנבוס גלם, ו כיצד להפוך חומוס תוצרת בית חלק במיוחד ... או חלומות החומוס עשויים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות את השעועית במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
2
מסננים, ולתת לשבת במשך 2 עד 3 ימים, עד נבטי שעועית הם על 1/2 אינץ ' ארוך. שוטפים את השעועית פעם או פעמיים ביום.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הסר מהחום, ולתת לעמוד במשך 1 דקה.
5
מניחים את השעועית הנבטה במים החמים, ולתת לשבת 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
ניקוז. אם לא תעשה את הצעד הזה, החומוס יהיה נורא.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
7
מניחים את השעועית הנבטה לתוך מיכל של מעבד מזון גדול.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מוסיפים את הטחינה, מלח הים, מיץ לימון ושום. תהליך עד חלקה, הוספת מים במידת הצורך. זה ייקח 3 עד 5 דקות להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
טחינהטחינה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
בואו לשבת במעבד המזון במשך 5 דקות כדי לאפשר את השעועית לספוג כמה שיותר מים ככל האפשר. אם סמיך מדי, להוסיף יותר מים, להתמזג שוב. לטעום ולהתאים תבלינים במידת הצורך. כף לתוך צלחת הגשה, ומקשטים עם פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה