חומוס ותבשיל לפת עם תבלינים אתיופיים
חומוס ונזיד לפת עם תבלינים אתיופיים נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מרק. גשו לסופר וקנו את התיבול של ברברה, בצל, כורכום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תבשיל חומוס בסגנון אתיופי, תבשיל חומוס כפרי עם משמשים ולפת {בישול איטי }, ו חומוס אתיופי וואט בטטה.
הוראות
חותכים אותם לקוביות 1/2 אינץ'. מעיל סיר גדול בקלילות עם תרסיס שאינו מקל.
מוסיפים את הבצלים והטוגנים עד שהם מתחילים להפוך לחומים.
מוסיפים את שורש הג ' ינג ' ר, תיבול ברברה, וכורכום וסאוטה עוד דקה.
הוסף את כל שאר החומרים למעט soymilk. לבשל, מכוסה, עד הלפת הם מכרז, על 20 דקות.
הסר על 1 1/2 כוסות של התבשיל ורוטב אותו בבלנדר. להחזיר אותו לסיר, יחד עם soymilk. מערבבים היטב עד מחומם בכל ומגישים.