קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

חומוס מזרח תיכוני אותנטי (צ'אמוס)

חומוס מזרח תיכוני אותנטי (צ'אמוס)
חומוס מזרח תיכוני אותנטי (Chummus) הוא חומוס ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 2 שעות ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, ממרח טחינה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. עם כפית ציון של 95% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: Monkfish המזרח תיכוני, סלט מזרח תיכוני, ו ארוחת צהריים מזרח תיכונית.

הוראות

1
לשטוף את שעועית garbanzo ולמקם בסיר. מלא עם מספיק מים כדי לכסות על ידי לפחות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים סודה לשתייה, אם משתמשים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים מעל חום בינוני עד השעועית הם רכים מאוד, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
3
מסננים את השעועית, שומר חלק מהמים לשימוש מאוחר יותר. שמור חופן קטן של כל השעועית לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
להעביר את השאר לבלנדר או אם יש לך בלנדר יד, קערה גדולה. מערבבים את השעועית עד חלקה, הוספת 1/2 כוס שמן זית בהדרגה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הוסף חלק מהמים השמורים במידת הצורך כדי לעזור לו להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מוסיפים את הטחינה ומתמזגים יחד עם מיץ הלימון. מערבבים את השום, כמון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
טחינהטחינה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מורחים את החומוס למנה שטוחה ומקשטים עם השעועית השמורה ורסס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה