זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כרובית צלויה Vadouvan עם קארי חומוס Harissa, חומוס קארי כרובית, ו חומוס קארי עם כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 191°. זורקים כרובית עם 1 כפית שמן זית ומסדרים שכבה אחת בצד אחד של תבנית אפייה. לזרוק עגבניות עם 1 כפית שמן זית ולסדר בצד השני של הסדין. מתבלים במלח ופלפל. צלי עד שפרחים משחימים כתמים ועגבניות רכות, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כרובית
שמן זית
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בסיר בינוני, מחממים 2 כפיות שמן מעל בינוני גבוה. מבשלים בצל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים שום, זנגביל, אבקת קארי ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קארי
שום
ג ' ינג ' ר
4
מוסיפים חומוס, עגבניות, 2 כוסות מים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
עגבנייה
מים
5
מוסיפים כרובית ומבשלים עד התחמם חומוס הם במכרז, על 8 דקות. מערבבים תרד וכוסברה ומתבלים במלח. כדי לשרת, לחלק בין 4 קערות (מעל אורז, אם תרצה).
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Gruner האורגני Pratsch Veltliner עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.