קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

חזה בקר טוסטאדוס

חזה בקר טוסטאדוס
בשר בקר Tostados יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לכם בשר בקר ברביקיו, כוסברה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בשר בקר ברביקיו, בשר בקר ברביקיו, ו בשר בקר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים יחד סלסה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
שעועית מורחת על קונכיות טוסטדה.
מרכיבים שתצטרך
מעטפת טוסטדהמעטפת טוסטדה
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
מניחים פגזים על מחבת ג ' לי רול; העליון עם בריסקט, בצל, ותערובת סלסה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
Dientes De AjoDientes De Ajo
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
אופים ב 400 במשך 8 עד 10 דקות או עד מחומם היטב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מגישים מיד עם התוספות הרצויות.
7
* סטייק בגריל קצוץ או צלי יכול להיות מוחלף.
מרכיבים שתצטרך
1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel הן אפשרויות נהדרות עבור בשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות Januik יקב Ciel du Cheval ויניארד סירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 36 דולר לבקבוק.
יקב Januik Ciel du Cheval Vineyard Syrah
יקב Januik Ciel du Cheval Vineyard Syrah
סירה זה יש צבע אדום כהה אודם ויש לו דובדבן שחור, שוש, פלפל ומשחק פראי הערות על האף המבושם. יש רמזים של סיגליות ותה שחור אשר לאזן את טעמי הפרי. הכניסה הגמישה שלה על palateהוא ואחריו מבנה מעודן יפה וגימור ארוך לכאורה אינסופי.