קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

חזה בקר כפרי

חזה בקר כפרי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את חזה הבקר הכפרי. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.25 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 17 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 154 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם חומץ סיידר, עשן נוזלי, רוטב ווסטרשייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ברוטב הסויה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פנה קוטה עם רוטב תות-וין סנטו כמו קינוח. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: חזה בקר לברביקיו, חזה בקר לברביקיו, ו בשר בקר.

הוראות

1
מניחים חזה במחבת רדודה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
שלב את רוטב הסויה, המרק, מיץ הלימון ואבקת השום; יוצקים על בשר. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מסננים בשר, שומרים 1 כוס מרינדה. מקררים את המרינדה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מניחים בשר בתבנית אפייה רדודה; מפזרים פפריקה. מכסים היטב בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
אופים בחום של 325 מעלות למשך 3 שעות או עד שהבשר רך. מצננים ומקררים בשר; מחק מיצי בישול.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
כאשר מצוננים היטב, פורסים בשר ומחזירים לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
שלב בסיר מרכיבי מרק מתובלים ומרינדה שמורה. מבשלים במשך 10 דקות; יוצקים על בשר. מכסים ואופים ב 325 1 שעה או עד חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

חזה בקר עובד ממש טוב עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר דד יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות את סדרת לאפונד סרה סירה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
סדרת לאפונד סרה סירה
סדרת לאפונד סרה סירה
2015 היה יבול קטן מאוד נותן ביטוי צפוף של פינו נואר. 7 שיבוטים ב 12 שונה תסיסה הרבה לאפשר מיזוגשכבות של מורכבות ועדינות.