קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

חזה בקר מזוגג תפוחים

חזה בקר מזוגג תפוחים
המתכון של חזה בקר מזוגג תפוחים מוכן בסביבות 3 שעות ו -15 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי אוכל יהודי. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.68 דולר למנה. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שן שום, שמן צמחי, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בריסקט קורנביף תפוח לבישול האיטי, חזה קלוי מזוגג קפה, ו חזה בקר לברביקיו.

הוראות

1
במחבת גדולה, בשר חום בשמן משני הצדדים; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הבצל, השום, ציפורן שלמה ומים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 2-1 / 2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מסננים וזורקים מיצי מחבת. מכסים ומקררים בשר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
בסיר שלבו את ג ' לי התפוחים, היין או המיץ, הבצל הירוק, החרדל, המלח, הפלפל ואבקת הקארי. מבשלים ומערבבים עד שהג ' לי נמס.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ריבת תפוחיםריבת תפוחים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מניחים בשר בנייר כסף משומן 11 אינץ'. איקס 7-אין. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
יוצקים חצי רוטב על בשר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
אופים, ללא כיסוי, ב 325 ל 25-30 דקות או עד שהבשר מחומם ומזוגג, מתבשל מספר פעמים
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מגישים עם הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

חזה בקר עובד ממש טוב עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר דד יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות לגייר מרדית סירה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -43 דולר לבקבוק.
לגייר מרדית סירה
לגייר מרדית סירה
הסירה שלנו תוארה כבעלת רגל אחת בצפון רוטן ורגל אחת בצפון קליפורניה. הטעם מזכיר את הרוניה הצפונית עם התבלינים והפלפל הלבן והניחוחות הסגולים שלה, אך יש בה יותר תמצית וגוף. ביינות אדומים רבים, צבע גדול פירושו בדרך כלל טאנין גדול, אך (מסיבות שלעולם לא נבין) היין שלנו אינו טאני בחומרה ולכן הוא שותה היטב כשהוא צעיר.