קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

חזה בקר מתובל עם רוטב ברביקיו סמוקי (טקסס)

חזה בקר מתובל עם רוטב ברביקיו סמוקי (טקסס)
המתכון מתובל בשר בקר עם רוטב ברביקיו סמוקי (טקסס) יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 4 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 439 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, עגבניות משומר, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טקסס ברביקיו בשר בקר בריסקט, טקסס ברביקיו בריסק בשר בקר מטוגן, ו חזה בקר בסגנון טקסס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
עבור לשפשף: בקערה קטנה, לשלב את הסוכר, אבקת צ ' ילי, פפריקה מעושנת, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את מרק הבשר לתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ'. באמצעות סכין קילוף, להבקיע את פני השטח של הבשר בכל רחבי. עיסוי לשפשף לתוך הבשר. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף וצולים עד רך מאוד, 3 1/2 עד 4 שעות, הוספת מים 1/2 כוס בכל פעם אם מיצי הקלייה מתחילים להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
עבור הרוטב: במעבד מזון, לשלב את השום, סלרי, בצל, רוטב עגבניות, חומץ, סירופ מייפל, חרדל, פפריקה מעושנת, אבקת צ ' ילי ומלח. להתמזג במשך 1 עד 2 דקות עד חלקה, גירוד בצד של קערת מעבד מזון לפי הצורך עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להעביר את הרוטב לסיר בינוני. להביא את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד עבה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מברשת 1/3 כוס הרוטב על פני השטח של חזה הבקר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
פרוס את חזה הבקר לחתיכות 3/4 אינץ ' ולסדר על מגש הגשה.
8
מגישים את הרוטב הנוסף לצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

2(חוֹרֶף)1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות1קילוגרםבשר בקרבשר בקר1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול1stickסלרי, קצוץ גססלרי, קצוץ גס2(חוֹרֶף)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף2(יכול להיות או להרחיק)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף2(חוֹרֶף)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2ציפורןשום, מרוסק ומקולףשום, מרוסק ומקולף1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(חוֹרֶף)סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1( חצילים)בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות2(יכול להיות או להרחיק)1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. משפחת באנל מרתף ההר סירה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
מרתף המשפחה Bunnell Syrah Mountain
מרתף המשפחה Bunnell Syrah Mountain
הר אדום (באנגלית: Red Mountain) הוא אחד מההר האדום של אווה הקטן ביותר, המוגבל לגבעה יפהפייה אחת, במרכז אזור ייצור היין של מדינת וושינגטון. טרואר ואקלים באזור הגידול הבלעדי לשלב כדי ליצור פירות עם טעם אינטנסיבי. כניסה רכה, קטיפה, פירות שחורים בהירים מאוזנים על ידי קקאו כהה לא ממותק, כל לשלב כדי ליצור מורכבות ועומק של אופי מתאים להזדקנות ממושכת.