קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

חזה בקר פיקנטי

חזה בקר פיקנטי
דד בקר פיקנטי יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 398 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם פלפל, רוטב צ'ילי, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זה עובד גם כמנה עיקרית זולה למדי עבור חנוכה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. ציון זה מוצק. נסו חזה בקר מטוגן ברוטב ג'לפנו חריף, חזה חריף מעושן, ו חזה בקר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מפזרים חזה עם מלח ופלפל מתובל. בתנור הולנדי, בשר חום בשמן משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
הסר ושמור על חום. באותה מחבת מטגנים בצל ושום עד שהם רכים. מחזירים את החזה לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
שלב מרק, רוטב צ 'ילי, סוכר חום, חומץ, אבקת צ' ילי ועלי דפנה; יוצקים על בשר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 2-1 / 2 עד 3 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
סוכר חוםסוכר חום
רוטב צ ' ילירוטב צ ' ילי
עלי דפנהעלי דפנה
חומץחומץ
מרקמרק
בשרבשר
4
מוציאים את החזה לפלטת הגשה. דל שומן ממיצי בישול; השלך עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
5
שלב קמח ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. פורסים דק בשר על פני התבואה; מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
מיםמים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, טמפרנילו וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לחזה בקר. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות בילטמור ן סירה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
בילטמור אחוזה סירה
בילטמור אחוזה סירה
פה טוב-מרגיש, קטיפתי, טאנינים עגולים נחמדים. גימור חריף ופירותי