קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות50
מגזין

חזה בקר של נאך וקסמן

חזה בקר של נאך וקסמן
בשר הבקר של נאך וקסמן עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם בשר בקר הראשון לחתוך, בצל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חזה הבקר של נאך וקסמן, Bucatini של יונתן וקסמן עם ארטישוק, Cipolline ו Fava שעועית, ו בשר בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בעדינות אבק את החזה עם קמח, ואז מפזרים פלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה בסיר ברזל יצוק אמייל גדול או בסיר כבד אחר עם מכסה גדול רק מספיק כדי להחזיק את העטין בנוחות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
הוסף את חזה הבקר לסיר וחום משני הצדדים עד אזורים סבוכים מופיעים על פני השטח כאן ושם, 5 עד 7 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
להעביר את חזה הבקר מגש, להגביר את החום קצת, ולאחר מכן להוסיף את הבצל לסיר ומערבבים כל הזמן עם כף עץ, מגרד את כל חתיכות השחמה תקוע לתחתית הסיר. מבשלים עד הבצלים התרככו ופיתחו צבע חום עשיר אבל עדיין לא קרמל, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
לכבות את החום ולמקם את חזה הבקר וכל מיצים שנצברו על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
7
מורחים את רסק העגבניות על חזה הבקר כאילו הייתם הדובדבן עוגה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
8
מפזרים מלח ופלפל יותר לפי הטעם, ולאחר מכן מוסיפים את השום והגזר לסיר. מכסים את הסיר, מעבירים לתנור, ומבשלים את חזה הבקר במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
להעביר את חזה הבקר ללוח חיתוך, באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך את הבשר על פני התבואה לתוך פרוסות 1/8 אינץ ' עבה. להחזיר את הפרוסות לסיר, חופפים אותם בזווית, כך שתוכל לראות קצת הקצה העליון של כל פרוסה. התוצאה הסופית צריכה להידמות המקורי unsliced בריסקט נשען מעט לאחור. בדוק את התבלינים, ואם יש צורך, להוסיף 2 עד 3 כפיות מים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
כסה את הסיר וחזור לתנור. מנמיכים את החום ל 163° ומבשלים את חזה הבקר עד שהוא מזלג מכרז, על 2 שעות. בדוק פעם או פעמיים במהלך הבישול כדי לוודא כי הנוזל אינו מבעבע משם. אם זה, להוסיף עוד כמה כפיות מים - אבל לא יותר. כמו כן, בכל פעם שאתה בודק, כפית חלק מהנוזל על גבי הצלי, כך שהוא מטפטף למטה בין הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
11
הוא מוכן לשרת עם המיצים שלו, אבל, למעשה, זה אפילו טוב יותר ביום השני.
12
Reprinted with permission from The Brisket Book by Stephanie Pierson, © 2011 Andrews McMeel Publishing