חזה ברווז ללא עצמות עם רוטב קמברלנד
חזה ברווז ללא עצמות עם רוטב קמברלנד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 919 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, מניית עוף, ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: חזה ברווז ללא עצמות אלוהי עם רוטב יין פורט, חזה ברווז ללא עצמות A L ' Orange, ו חזה ללא עצמות של ברווז ברכיה.
הוראות
לשפשף חזה ברווז עם מלח, פלפל, מרווה טחון. גריל בכל צד במשך 6 עד 7 דקות.
מגישים פרוס מעל מילוי אורז בר.
מגישים עם רוטב קמברלנד בצד.
מרתיחים אורז במלאי עד מבושל אבל לא רגשני מדי.
ניקוז. במחבת נפרדת, מטגנים ירקות בחמאה.
מערבבים אורז, ירקות מוקפצים, ענבים, שרי ותיבול.
קליפות חלקלקות ומיץ שלהם במים רותחים במשך 1 דקה. תניח בצד.
ג ' לי חום, נמל, חומץ, חרדל, סוכר, מלח ופלפל בסיר, ערבוב עד מבעבע.
מוסיפים את המיץ רותח וקליפה לרוטב.
מוסיפים את תערובת קורנפלור ולתת לרתיחה ולעבות.