קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

חזה ברווז עם אגסים קלויים ואטריות שומשום קרות

חזה ברווז עם אגסים קלויים ואטריות שומשום קרות
חזה ברווז עם אגסים קלויים ואטריות שומשום קרות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1074 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם אטריות כוסמת, מלח ופלפל כשר, רוטב סויה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באגסים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קרפי קמח תירס עם תאנים ואגסים כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 80%. נסו אטריות שומשום קרות עם חזיר צלוי, אטריות שומשום קרות, ו אטריות שומשום קרות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את האגסים על תבנית עם נייר אפייה, חתוך את הצדדים כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מפזרים מלח ופלפל ומזלפים 1 כף שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
4
מכניסים אותם לתנור וצולים 15 עד 20 דקות, עד שהם רכים מאוד כשנוקבים בסכין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, הניחו את שדי הברווז על קרש חיתוך בצד העור כלפי מעלה והבקיעו בכל מקום בתבנית צולבת זעירה, כך שהשומן יהפוך והעור יהיה פריך. מתבלים בכל רחבי המלח והפלפל ומזלפים 1 כף שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה ברווזחזה ברווז
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מוסיפים את השדיים לתבנית נירוסטה על אש בינונית, עם העור כלפי מטה, ומבשלים לאט כ-12 עד 15 דקות עד שהשומן הופך והעור שחום ופריך. מדי פעם כף את השומן לקערה. הופכים את השדיים ומבשלים 1 עד 2 דקות נוספות לבינוני-נדיר.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מעבירים את הברווז לקרש חיתוך למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
להגשה חותכים את שדי הברווז לרוחב, בזווית, ל -8 פרוסות כל אחד. תל את אטריות השומשום באופן שווה בין 4 קערות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים חצי חזה ברווז פרוס לכל קערה יחד עם חצי אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מקשטים בגרגיר הנחלים ובטריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את האטריות ומערבבים כדי שלא יידבקו זה לזה. מבשלים עד שהם רכים בקושי ועדיין יציבים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3
מסננים מיד ושוטפים מתחת למים זורמים קרים להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מסננים את האטריות ממש טוב, מעבירים לקערת הגשה רחבה וזורקים מיד עם 3 כפות משמן השומשום כדי שלא יידבקו זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בינתיים מכינים את הרוטב. בסיר מחממים 1/4 כוס שמן שומשום על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את הג ' ינג 'ר, השום והצ' ילה. מבשלים, תוך ערבוב לרגע, עד שהירקות רכים וריחניים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
7
מכניסים לבלנדר יחד עם הסוכר החום, חמאת הבוטנים, החומץ, רוטב הסויה, המים החמים, רוטב הצ ' ילי ו -2 כפות שמן השומשום הנותרות. פירה ומקרר עד שהוא קר.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
צולים את השומשום במחבת יבשה על אש בינונית-נמוכה עד להזהבה. (לנער את המחבת כל הזמן כדי למנוע מהזרעים להישרף).
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מכניסים את האטריות לקערת הגשה וזורקים עם רוטב השומשום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מפזרים את השומשום והבצל הירוק, ומגישים עם טריזי הליים.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
סיד טריזסיד טריז

מרכיבים

2(חוֹרֶף)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאת בוטנים מוקרמתחמאת בוטנים מוקרמת9(חוֹרֶף)שמן שומשום כההשמן שומשום כהה2חזה ברווז, עור על (כ 1 1/4 קילו בסך הכל)חזה ברווז, עור על (כ 1 1/4 קילו בסך הכל)1אינץג'ינג' ר טרי, קלוף ומחץ עם צד של סכיןג'ינג' ר טרי, קלוף ומחץ עם צד של סכין2שיני שום, מרוסקות עם צד הסכיןשיני שום, מרוסקות עם צד הסכין2בצל ירוק, פרוס דק באלכסוןבצל ירוק, פרוס דק באלכסון4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1סיד, חתוך לפלחי, להגשהסיד, חתוך לפלחי, להגשה4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלחי ליים, לקישוטפלחי ליים, לקישוט596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אטריות כוסמת מיובשות (סובה) אטריות כוסמת מיובשות (סובה)4אגסים בשלים, חתוכים לשניים ומגולעניםאגסים בשלים, חתוכים לשניים ומגולענים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ אורזחומץ אורז3(חוֹרֶף)שמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שומשום, לקישוטשומשום, לקישוט1ציפור תאילנדית אדומה צ'ילה, טחון, זרעים וכלציפור תאילנדית אדומה צ'ילה, טחון, זרעים וכל6(חוֹרֶף)מים, טמפרטורת החדרמים, טמפרטורת החדר4ריבס, קצוץ טרי או קפואגרגיר מים הידרופוני, לקישוטגרגיר מים הידרופוני, לקישוט