המתכון חזה ברווז עם ריזוטו סיידר פארו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. אם יש לכם מלח, מרק עוף פחות נתרן, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תירס מתוק, Goudan וריזוטו פארו בתוספת 15 יותר פארו S אתה תאהב לנצח, ריזוטו פארו, ו ריזוטו פארו (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין ריזוטו, מקום פארו בקערה גדולה; לכסות עם מים עד 1 אינץ ' מעל פארו.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
תן לעמוד 30 דקות; לנקז.
3
מערבבים מרק סיידר בסיר גדול; מביאים לרתיחה (לא מרתיחים). שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים שומר, ומטוגנים במשך 5 דקות או עד השחמה קלה ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
6
הסר שומר מחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים פארו, ומבשלים 3 דקות על אש בינונית, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
8
מוסיפים יין ומבשלים במשך 5 דקות או עד שהנוזל נספג כמעט, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
להוסיף תערובת מרק, 1 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק נספג לפני הוספת הבא (כ 35 דקות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
10
להוסיף עד 1 כוס מים לפי הצורך עד פארו הוא אל דנטה. מערבבים בשומר, קליפת לימון מגוררת, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פארו.
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
הסר מהחום. כסה וחמם.
12
כדי להכין ברווז, מפזרים ברווז עם 1/2 כפית מלח, טימין, ו 1/4 כפית פלפל שחור; לשפשף עם שום.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ברווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
13
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
הוסף 4 חצאים השד, ומבשלים 2 1/2 דקות או עד השחמה. הפוך שדיים מעל, ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך 5 1/2 דקות או עד מידה רצויה של doneness. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 כף שמן זית ו 4 חצאים השד.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.