קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

חזה ברווז עם סיידר-פארו ריזוטו

חזה ברווז עם סיידר-פארו ריזוטו
המתכון חזה ברווז עם ריזוטו סיידר פארו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. אם יש לכם מלח, מרק עוף פחות נתרן, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תירס מתוק, Goudan וריזוטו פארו בתוספת 15 יותר פארו S אתה תאהב לנצח, ריזוטו פארו, ו ריזוטו פארו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין ריזוטו, מקום פארו בקערה גדולה; לכסות עם מים עד 1 אינץ ' מעל פארו.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן לעמוד 30 דקות; לנקז.
3
מערבבים מרק סיידר בסיר גדול; מביאים לרתיחה (לא מרתיחים). שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים שומר, ומטוגנים במשך 5 דקות או עד השחמה קלה ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
6
הסר שומר מחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים פארו, ומבשלים 3 דקות על אש בינונית, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
8
מוסיפים יין ומבשלים במשך 5 דקות או עד שהנוזל נספג כמעט, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
להוסיף תערובת מרק, 1 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק נספג לפני הוספת הבא (כ 35 דקות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
10
להוסיף עד 1 כוס מים לפי הצורך עד פארו הוא אל דנטה. מערבבים בשומר, קליפת לימון מגוררת, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פארו.פארו.
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
11
הסר מהחום. כסה וחמם.
12
כדי להכין ברווז, מפזרים ברווז עם 1/2 כפית מלח, טימין, ו 1/4 כפית פלפל שחור; לשפשף עם שום.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ברווז שלםברווז שלם
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
13
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
הוסף 4 חצאים השד, ומבשלים 2 1/2 דקות או עד השחמה. הפוך שדיים מעל, ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך 5 1/2 דקות או עד מידה רצויה של doneness. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 כף שמן זית ו 4 חצאים השד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
15
מגישים ברווז עם ריזוטו פארו.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
ברווז שלםברווז שלם

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo