חזה ברווז עם סיידר-פארו ריזוטו
המתכון חזה ברווז עם ריזוטו סיידר פארו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. אם יש לכם מלח, מרק עוף פחות נתרן, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תירס מתוק, Goudan וריזוטו פארו בתוספת 15 יותר פארו S אתה תאהב לנצח, ריזוטו פארו, ו ריזוטו פארו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ריזוטו, מקום פארו בקערה גדולה; לכסות עם מים עד 1 אינץ ' מעל פארו.
מערבבים מרק סיידר בסיר גדול; מביאים לרתיחה (לא מרתיחים). שמור על חום נמוך.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שומר, ומטוגנים במשך 5 דקות או עד השחמה קלה ומכרז.
מוסיפים פארו, ומבשלים 3 דקות על אש בינונית, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים יין ומבשלים במשך 5 דקות או עד שהנוזל נספג כמעט, תוך ערבוב מתמיד.
להוסיף תערובת מרק, 1 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק נספג לפני הוספת הבא (כ 35 דקות בסך הכל).
להוסיף עד 1 כוס מים לפי הצורך עד פארו הוא אל דנטה. מערבבים בשומר, קליפת לימון מגוררת, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל, וקינמון.
כדי להכין ברווז, מפזרים ברווז עם 1/2 כפית מלח, טימין, ו 1/4 כפית פלפל שחור; לשפשף עם שום.
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 4 חצאים השד, ומבשלים 2 1/2 דקות או עד השחמה. הפוך שדיים מעל, ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך 5 1/2 דקות או עד מידה רצויה של doneness. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 כף שמן זית ו 4 חצאים השד.
מגישים ברווז עם ריזוטו פארו.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo