קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות29
מגזין

חזה ברווז צלוי עם רוטב שזיפים

חזה ברווז צלוי עם רוטב שזיפים
חזה ברווז קלוי עם רוטב שזיפים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-457 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חזה ברווז, שאלוט, שזיפים, וחמאה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מצוין. נסו טימין-חזה ברווז צלוי עם רוטב תפוזים-יין, חזה ברווז צלוי רימון, ו חזה ברווז צלוי במחבת (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הרוטב, מטגנים את השאלוט בשמן במשך 5 דקות או עד מתרכך אבל לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מוסיפים את השזיפים והסוכר, מערבבים במשך כמה דקות עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מוסיפים את היין האדום ואת המניה, ואז מבשלים כ 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד מתרכך מעט מעובה. להתחמם או להשאיר בטמפרטורת החדר עד יום לפני reheating לשרת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
4
בינתיים, לחמם את התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להבקיע את העור של שדי הברווז עם סכין חדה ומתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מחממים מחבת ללא מקל ומניחים את שדי הברווז פנימה, עור כלפי מטה. מטגנים עבור 6-7 דקות, ואז להסתובב ולהוסיף את הקורנית, אניס כוכב וחמאה. לאפשר את זה כדי להמיס, לצלות את הברווז עם המיצים, ולאחר מכן להעביר הכל פח קלייה קטן ולסיים בתנור במשך 5-6 דקות עבור ורוד או 10-12 דקות עבור כל הכבוד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
כאשר הברווז מוכן, למרוח שוב עם המיצים, ואז לנוח 5 דקות בזמן שאתה מסיים את כל השאר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
8
כדי לשרת, דק לחתוך כל שד ברווז על קרש חיתוך. מסדרים על כל צלחת יחד עם כפית של תפוחי אדמה מוקרמים, חלק רוטב השזיף והתרד החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
רוטב שזיפיםרוטב שזיפים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך