חזה ברווז צלוי עם רוטב שזיפים
חזה ברווז קלוי עם רוטב שזיפים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-457 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חזה ברווז, שאלוט, שזיפים, וחמאה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מצוין. נסו טימין-חזה ברווז צלוי עם רוטב תפוזים-יין, חזה ברווז צלוי רימון, ו חזה ברווז צלוי במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הרוטב, מטגנים את השאלוט בשמן במשך 5 דקות או עד מתרכך אבל לא צבעוני.
מוסיפים את השזיפים והסוכר, מערבבים במשך כמה דקות עד שהסוכר נמס.
מוסיפים את היין האדום ואת המניה, ואז מבשלים כ 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד מתרכך מעט מעובה. להתחמם או להשאיר בטמפרטורת החדר עד יום לפני reheating לשרת.
בינתיים, לחמם את התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
להבקיע את העור של שדי הברווז עם סכין חדה ומתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת ללא מקל ומניחים את שדי הברווז פנימה, עור כלפי מטה. מטגנים עבור 6-7 דקות, ואז להסתובב ולהוסיף את הקורנית, אניס כוכב וחמאה. לאפשר את זה כדי להמיס, לצלות את הברווז עם המיצים, ולאחר מכן להעביר הכל פח קלייה קטן ולסיים בתנור במשך 5-6 דקות עבור ורוד או 10-12 דקות עבור כל הכבוד.
כאשר הברווז מוכן, למרוח שוב עם המיצים, ואז לנוח 5 דקות בזמן שאתה מסיים את כל השאר.
כדי לשרת, דק לחתוך כל שד ברווז על קרש חיתוך. מסדרים על כל צלחת יחד עם כפית של תפוחי אדמה מוקרמים, חלק רוטב השזיף והתרד החמאה.