חזה הודו בגריל עם רוטב משמש-שזיף
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? חזה הודו בגריל עם סלסה משמש שזיף יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם נקטר משמש, ברביקיו גז בראשית, רוטב סויה לייט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשזיפים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר עם שזיפים וריבס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: חזה הודו מזוגג משמש, חזה הודו ממולא משמש, ו חזה הודו עם זיגוג משמש.
הוראות
הסר את העור משד טורקיה, ולהשליך.
מניחים תרנגול הודו בשקית ניילון כבדה או בתבנית אפייה.
שלב צוף הבא 3 מרכיבים בצנצנת; לכסות בחוזקה, ולנער במרץ. מילואים וצינה תערובת נקטר 3/4 כוס.
יוצקים את התערובת הנותרת על חזה טורקיה, פונים למעיל; חותמים או מכסים ומקררים בין לילה, מסתובבים מדי פעם.
שלב 1/4 כוס שמורות תערובת צוף, שזיפים, והבא 4 מרכיבים בקערה בינונית; לכסות ולצנן לפחות 1 שעה.
הסר טורקיה מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מניחים הודו על מדף מזון מעל מחבת טפטוף.
קוק, מכוסה במכסה גריל, 1 1/2 עד 2 שעות או עד מדחום בשר מוכנס ב רשם טורקיה 170, צליעה מדי פעם עם הנותרים 1/2 כוס שמור תערובת צוף.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
מגישים עם תערובת שזיף וירקות מעורבים.