חזה הודו חסין תקלות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 732 קלוריות, 98 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מלח, פלפל, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות מתכונים דומים: תרנגול הודו בריח חסין תקלות, תרנגול הודו צלוי חסין תקלות, ו אני אומר לאכול תרנגול הודו! חזה הודו צלוי שום.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הסר את הרגליים והכנפיים מתרנגול ההודו, או שיש הקצב שלך לעשות את זה. מלאי למניות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כף גדושה פלפל לבן
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3
שים חזה הודו לסיר גדול או הוכפל שקית ניילון נקייה. כאשר תערובת מי מלח הוא מקורר לחלוטין, יוצקים מעל טורקיה ומניחים במקרר במשך 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
יש לשטוף תחת מים קרים צלולים במשך 5 דקות, לנקז היטב להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
בקערה קטנה, לשלב תבלינים יבשים גרידת לימון. לשפשף טורקיה עם שמן קנולה, מפזרים קלות לשפשף על טורקיה, כל לשפשף נוסף יכול להיות placeed בחלל. לכסות באופן רופף, לקרר במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
כסף ללא נעליים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
הסר מהמקרר ולתת לנוח על הדלפק במשך 15 דקות
7
מחממים תנור ל 425 מעלות f בעוד טורקיה נחה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
במחבת אפייה גדולה ועמוקה, המצוידת במתלה, מניחים את צד חזה ההודו למטה וצולים במשך 35 דקות. בזהירות להפוך את טורקיה מעל ולהפחית את החום ל 375 מעלות F. להמשיך לצלות את טורקיה במשך 1 שעה 45 דקות או עד הטמפרטורה בחלק העמוק ביותר של השד קורא 170 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא. הקפד לבדוק ציפור כל 15 דקות לאחר השעה הראשונה עברה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
להוציא מהתנור, אוהל רופף עם נייר, לתת מנוחה במחבת במשך 10 דקות. לגלף ולשרת באופן מיידי.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
בסיר גדול, משלבים 3 ליטרים של מים, 1 כוס מלח כשר, סוכר חום, מולסה, עלי מרווה ופלפל.