חזה הודו חרדל דבש בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דבש חרדל חזה הודו. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 61 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם דבש-חרדל רוטב, מלח, חזה הודווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו חזה הודו דבש-חרדל, חזה הודו בגריל עם דבש-זיגוג תפוח, ו דבש בגריל-דיז'ון בריין חזה הודו (מתכונים דומים).
הוראות
אם באמצעות גריל פחם, במקום לטפטף מחבת עם מים 1/2 אינץ ' ישירות מתחת לאזור צלייה, ולסדר גחלים סביב קצה של קופסת אש.
גחלים או גריל גז לחום עקיף.
בקערה קטנה, מערבבים בזיליקום, רוזמרין, מלח ופלפל. לשפשף תערובת בזיליקום על כל הצדדים של טורקיה. הכנס מדחום בשר ברביקיו כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של טורקיה ואינו נוגע עצם.
מניחים הודו, צד העור למטה, על הגריל מעל לטפטף פאן או על הצד הלא מחומם של גריל גז.
מברשת עם רוטב. כיסוי וגריל מעל חום בינוני 30 דקות. הפעל טורקיה; מברשת עם רוטב. כיסוי וגריל 2 עד 3 שעות יותר, צחצוח מדי פעם עם ההלבשה, עד מדחום קורא 77° ומיץ של טורקיה הוא כבר לא ורוד כאשר המרכז נחתך.
הסר את טורקיה מן הגריל; לכסות בנייר כסף.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.