חזה הודו צלוי עם מייפל-רוטב ווסטרשייר ופרי ואורז אגוזים פילאף
חזה הודו צלוי, עם רוטב מייפל-ווסטרשייר ופרי ואורז אגוזים Pilaf עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 115 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 1214 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-40 דקות. נסו חזה הודו מייפל-ברקים עם רוטב פאן פטריות, חזה הודו בריח עם רוטב לימון ופטרוזיליה, ו הודו מייפל בריין עם רוטב שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: שקית מזון פלסטיק גודל ג ' מבו, (מומלץ: מותג חסון 3 עד 5 גלונים)
2
פתח שקית אחסון מזון פלסטיק ג ' מבו בכיור ולהוסיף את המים, מלח, סוכר, עלי דפנה, שאלוט, תבלינים ושום swish סביב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
3
הוסף את חזה טורקיה ולאטום את התיק. שים אותו במקרר ולתת לו מלח במשך 24 שעות מראש של יום הבישול שלך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
ללטף את השד טורקיה יבש, מתבלים עם מלח ופלפל ולשים אותו במחבת צלייה. צלי בתנור ב 400 מעלות f במשך 30 דקות. בסט, להפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות F ולצלות עד מיידית לקרוא מדחום רושם 170 מעלות F, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר את שד טורקיה מהתנור ללוח חיתוך. מכסים בנייר כסף ולתת לנוח במשך 15 דקות. לגלף את השד ולסדר אותו על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגישים עם מיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
שמור 1 פאונד של בשר לתפריט אחר. מגניב, לעטוף ולקרר את הבשר השמור.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
מוסיפים את החמאה לסיר רוטב בינוני וממיסים אותו על חום בינוני עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מוסיפים את שאלוט ו טימין ו לטגן במשך 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הקמח ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום
11
להקציף במלאי, ווסטרשייר וסירופ מייפל. מתבלים עם פלפל שחור, לפי הטעם, ומפחיתים את התערובת עד עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף, על 10 עד 12 דקות.
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מוסיף את הספגטי וטוסט עד עמוק זהוב בצבע.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
למריחה על טוסט אם רוצים
14
מוסיפים אורז, גזר, סלרי, בצל ירוק וגרידת תפוזים, ואז מערבבים את המניה ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מפחיתים את החום לרתיחה, ומבשלים עד שהאורז רך, כ -16 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
15
Fluff את האורז עם מזלג ולהוסיף את התפוזים, ענבים, אגוזים, פטרוזיליה, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלח דק, לשולי הכוסות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ענבים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
16
מעבירים את האורז לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)