קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

חזה הודו צלוי עם רוטב שום צלוי

חזה הודו צלוי עם רוטב שום צלוי
חזה הודו צלוי עם רוטב שום קלוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 271 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-608 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם טימין, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חזה הודו צלוי עם רוטב, חזה הודו צלוי עם רוטב רוזמרין, ו חזה הודו צלוי עם פסטו הדרים ורוטב שאלוט.

הוראות

1
מחממים תנור, מכינים כנפי תרנגול הודו: מחממים התנור ל 350 ° F. קוצצים את כנפי תרנגול ההודו לחתיכות עם סכין קצבים או סכין מטבח כבדה (או שיש הקצב שלך לעשות את זה בשבילך).
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעיל את הכנפיים עם קצת שמן זית ומלח היטב. לסדר בשכבה אחת במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
צולים את השום וכנפי הודו קצוצות: חותכים את החלק העליון 1/4 של ראשי השום וזורקים. נרפד את הראשים בנייר אלומיניום וטפטף את שמן הזית הנותר על השום. סגור את נייר הכסף והנח במחבת הצלייה עם כנפי ההודו.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
שים את המחבת בתנור וצלה ב 177° במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר את השום (לא לפתוח), להפוך את חתיכות טורקיה וצולים עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6
שטפו את שד ההודו, הניחו לשבת: בעוד כנפי ההודו נצלות, הוציאו את שד ההודו מהחבילה שלו, שטפו תחת מים קרים והתייבשו עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
כנפי עוףכנפי עוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
תן לו לשבת בחוץ לבוא לטמפרטורת החדר.
8
הפוך מניית כנף טורקיה: כאשר כנפי טורקיה מוכנים, למקם אותם בסיר בינוני לכסות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
הוסף כוס מים למחבת הצלייה וגרד את כל חתיכות השחמה עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
10
תוסיף את זה לסיר עם כנפי ההודו. מכסים ומבשלים בעדינות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
מחממים את התנור ל 425 ° F. מצפים את שד טורקיה עם יותר שמן זית, ואז מפזרים אותו בכל רחבי עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים אותו גם עם פלפל שחור, טימין ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3
מניחים את העור חזה הודו בצד על מדף במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
יוצקים 1 כוס מים לתחתית המחבת (זה יעזור למנוע את התנור מעישון).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
שים את ההודו בתנור ותבשל במשך 10 דקות. להפוך את החום עד 177° ומבשלים עד החלק העבה ביותר של השד קורא155 עם מדחום בשר, על 80-90 דקות עבור שד 6 עד 7 קילו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
(שימו לב שהטמפרטורה הפנימית תמשיך לעלות לאחר שתוציאו את תרנגול ההודו מהתנור למנוחה.) כדי להיות בצד הבטוח כדי לשמור מפני overcooking טורקיה, לבדוק את הטמפרטורה הפנימית של השד לאחר שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
יוצקים את מרק טורקיה דרך מסננת משובחת לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
מרק טורקיהמרק טורקיה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
ממיסים את 2 כפות החמאה בסיר קטן ומערבבים בקמח. מבשלים את תערובת קמח החמאה על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא צבע של קפה עם שמנת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את מרק טורקיה חם לתערובת קמח החמאה על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן. מערבבים מספיק מרק כדי להפוך רוטב דק, על 2-3 כוסות. לסחוט את כל השום מראשי השום לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
4
מבשלים בעדינות בעוד שד טורקיה מבשל, הוספת יותר מרק הודו או מים אם הרוטב מקבל עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מרק טורקיהמרק טורקיה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
הסר את טורקיה מהתנור, תן לנוח: כאשר שד טורקיה מוכן, להסיר אותו מהתנור, לכסות אותו בנייר כסף ולתת לו לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
יוצקים את הרוטב לתוך בלנדר פירה עד חלקה. להחזיר את הרוטב לסיר ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. מערבולת ב 1 כף חמאה כדי לסיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
חתוך את חזה ההודו: 
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
3
חותכים ישר למטה מעצם השדרית (עצם השדרית מפרידה כל מחצית מהשד) עד שהסכין שלך פוגעת בעצם השד. חותכים את הבשר, באמצעות שבץ קצר עם הסכין, לשחרר את הבשר מן העצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
אם אתה רוצה, למשוך את המכרז מתחת לשד ולפרוס את החתיכה בנפרד; זה נוטה ליפול את שאר השד כאשר אתה פורס אותו בכל מקרה. חותכים את השד deboned ומגישים.