חזה הודו צלוי עם רוטב שום צלוי
חזה הודו צלוי עם רוטב שום קלוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 271 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-608 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם טימין, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חזה הודו צלוי עם רוטב, חזה הודו צלוי עם רוטב רוזמרין, ו חזה הודו צלוי עם פסטו הדרים ורוטב שאלוט.
הוראות
מחממים תנור, מכינים כנפי תרנגול הודו: מחממים התנור ל 350 ° F. קוצצים את כנפי תרנגול ההודו לחתיכות עם סכין קצבים או סכין מטבח כבדה (או שיש הקצב שלך לעשות את זה בשבילך).
מעיל את הכנפיים עם קצת שמן זית ומלח היטב. לסדר בשכבה אחת במחבת צלייה.
צולים את השום וכנפי הודו קצוצות: חותכים את החלק העליון 1/4 של ראשי השום וזורקים. נרפד את הראשים בנייר אלומיניום וטפטף את שמן הזית הנותר על השום. סגור את נייר הכסף והנח במחבת הצלייה עם כנפי ההודו.
שים את המחבת בתנור וצלה ב 177° במשך 45 דקות.
הסר את השום (לא לפתוח), להפוך את חתיכות טורקיה וצולים עוד 15 דקות.
שטפו את שד ההודו, הניחו לשבת: בעוד כנפי ההודו נצלות, הוציאו את שד ההודו מהחבילה שלו, שטפו תחת מים קרים והתייבשו עם מגבות נייר.
תן לו לשבת בחוץ לבוא לטמפרטורת החדר.
הפוך מניית כנף טורקיה: כאשר כנפי טורקיה מוכנים, למקם אותם בסיר בינוני לכסות עם מים.
הוסף כוס מים למחבת הצלייה וגרד את כל חתיכות השחמה עם כף עץ.
תוסיף את זה לסיר עם כנפי ההודו. מכסים ומבשלים בעדינות במשך 1 שעה.
מחממים את התנור ל 425 ° F. מצפים את שד טורקיה עם יותר שמן זית, ואז מפזרים אותו בכל רחבי עם מלח.
מפזרים אותו גם עם פלפל שחור, טימין ומרווה.
מניחים את העור חזה הודו בצד על מדף במחבת צלייה.
יוצקים 1 כוס מים לתחתית המחבת (זה יעזור למנוע את התנור מעישון).
שים את ההודו בתנור ותבשל במשך 10 דקות. להפוך את החום עד 177° ומבשלים עד החלק העבה ביותר של השד קורא155 עם מדחום בשר, על 80-90 דקות עבור שד 6 עד 7 קילו.
(שימו לב שהטמפרטורה הפנימית תמשיך לעלות לאחר שתוציאו את תרנגול ההודו מהתנור למנוחה.) כדי להיות בצד הבטוח כדי לשמור מפני overcooking טורקיה, לבדוק את הטמפרטורה הפנימית של השד לאחר שעה אחת.
יוצקים את מרק טורקיה דרך מסננת משובחת לתוך קערה.
ממיסים את 2 כפות החמאה בסיר קטן ומערבבים בקמח. מבשלים את תערובת קמח החמאה על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא צבע של קפה עם שמנת.
מוסיפים את מרק טורקיה חם לתערובת קמח החמאה על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן. מערבבים מספיק מרק כדי להפוך רוטב דק, על 2-3 כוסות. לסחוט את כל השום מראשי השום לתוך הרוטב.
מבשלים בעדינות בעוד שד טורקיה מבשל, הוספת יותר מרק הודו או מים אם הרוטב מקבל עבה מדי.
הסר את טורקיה מהתנור, תן לנוח: כאשר שד טורקיה מוכן, להסיר אותו מהתנור, לכסות אותו בנייר כסף ולתת לו לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף.
יוצקים את הרוטב לתוך בלנדר פירה עד חלקה. להחזיר את הרוטב לסיר ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. מערבולת ב 1 כף חמאה כדי לסיים.
חותכים ישר למטה מעצם השדרית (עצם השדרית מפרידה כל מחצית מהשד) עד שהסכין שלך פוגעת בעצם השד. חותכים את הבשר, באמצעות שבץ קצר עם הסכין, לשחרר את הבשר מן העצם.
אם אתה רוצה, למשוך את המכרז מתחת לשד ולפרוס את החתיכה בנפרד; זה נוטה ליפול את שאר השד כאשר אתה פורס אותו בכל מקרה. חותכים את השד deboned ומגישים.