קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות29
מגזין

חזה מעושן בסגנון טקסס

חזה מעושן בסגנון טקסס
זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. גשו לסופר וקנו חזה בקר, מלח כשר, פלפל) ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו מעושן, ספייס שפשף, טקסס בסגנון בריסקט על טקסס טוסט, בשר בקר מעושן: טקסס BBQ קלאסי, ו חזה בקר בסגנון טקסס (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 להזמין את חזה הבקר תצטרך מיוחד-להזמין את חזה הבקר שלך מראש (חזה הבקר כבר נמכר בדלפק הבשר הוא בדרך כלל לא שלם). אתה אמור להיות מסוגל לעשות את זה כמעט בכל אטליז או בדלפק בשר בחנות מכולת. בקש בריסקט כי הוא עבה באופן שווה ככל האפשר, עם השומן שמסביב לקצץ עד 1/4" עבה (זה מגן על הבשר מפני ייבוש בזמן הבישול).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
2 עונת הבשר שעה לפני הכנת הגריל, מניחים בריסקט על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מערבבים מלח ופלפל בקערה קטנה ומתבלים את הבשר בכל רחבי (זה צריך להיראות כמו חול תקוע על עור רטוב אבל בלי להיות cakey).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בואו בשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
3 להכין את הגריל שלך בינתיים, להשרות 6 כוסות שבבי עץ בקערת מים לפחות 30 דקות או לילה. השאר במים לאורך כל תהליך הבישול. שמור הנותרים 2 כוסות צ ' יפס יבש. אור רק 1 מבער גריל בינוני (אם באמצעות גריל 3 מבער, אור צורב משני קצותיו). ודא מגש טפטוף ריק, כמו הרבה שומן יהיה לעבד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים תיבת מעשן מעל המבער המואר, להוסיף 1/2 כוס ספוג שבבי עץ לתיבה, וסגור גריל. התאם חום לפי הצורך כדי לשמור על הטמפרטורה ב 225-250°F. אנו ממליצים להשתמש מדחום עצמאי, גם אם הגריל שלך יש אחד, כדי להבטיח קריאה מדויקת. לתקוע אותו דרך הפער בין המכסה לבין הבסיס של הגריל (או להגדיר אותו על המדף העליון של הגריל, אם כי זה לא אידיאלי, כפי שהוא דורש פתיחת המכסה בתדירות גבוהה יותר). שבבי העץ צריכים להתחיל לבעור ולשחרר זרם יציב של עשן. כמה זמן זה לוקח תלוי כמה רטוב הצ ' יפס שלך ואת החום של הגריל שלך. כדי לקבל יותר עשן מבלי להגדיל את חום הגריל, להוסיף כמה שבבים יבשים אלה ספוג.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
4 לשמור על החום
8
מקום בריסקט, צד שומן למעלה, על אח גריל רחוק ככל האפשר מבער מואר. מכסים גריל ועשן בשר, מתנגד לדחף לפתוח גריל לעתים קרובות, שכן זה יגרום לטמפרטורה להשתנות. התאם את החום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורה יציבה ב 225-250°F. בדוק שבבי עץ כל 45 דקות בערך, ולהוסיף שבבים ספוגים על ידי 1/2-cupfuls לפי הצורך כדי לשמור על רמת העשן קבוע.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
5 יודע מתי זה נעשה להמשיך לעשן את חזה הבקר, מסתובב כל 3 שעות ומהפך לפי הצורך אם העליון או התחתון הוא צביעה מהר יותר מאשר אחר, עד הבשר הוא מאוד רך אבל לא מתפרק ומד חום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם בשר 195-205°f, 10-12 שעות בסך הכל.*
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
* צריך לרמות ? אם אתה פשוט לא רוצה לבלות את כל היום שלך בגריל, הנה אל-כשל, שיטת חלופית שאושרה על-ידי אהרון פרנקלין שתספק תוצאות מפוארות באופן דומה: דד עשן על הגריל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רושמי בשר 150-170°F, 5-6 שעות. לעטוף בריסקט בנייר כסף, במקום על תבנית אפייה, ומבשלים בתנור 121° עד הבשר מגיע אותו 195-205°f טמפרטורה פנימית, 4-6 שעות יותר. מה שחשוב הוא מקבל את זה טעם מעושן לתוך הבשר, ו 5-6 שעות על הגריל צריך לעשות את זה. אחרי נקודה זו, אתה פשוט מקבל את הבשר מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
האם קדימה: חזה בקר הוא הטוב ביותר זמן קצר את הגריל, אבל אתה עדיין יכול לקבל תוצאות טובות עישון זה עד 3 ימים קדימה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
בואו להתקרר במשך שעה לפני גלישת בנייר כסף מצמרר. כדי לשרת, לחמם בשר, עדיין עטוף, בתנור 163° עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
6 לחפור
14
העבר בריסקט ללוח גילוף ולתת לנוח לפחות 30 דקות. פרוס חזה חזה מול הדגן 1/4 " עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
15
מגישים אותו עם: סלט כרוב, סלט תפוחי אדמה, שעועית פינטו.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
שעועית פינטושעועית פינטו