חזה סיידר מעושן נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו דבשה, פפריקה, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-20 דקות. , שהוא מוצק. נסו בריסקט פטריות סיידר, דבש סיידר BBQ Brisket, ו חזה סיידר צלוי עם ציממס (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים את שבבי היקורי במים במשך 1 שעה לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן
1
מערבבים את סיידר תפוחים ומים בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים עד שהוא מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את הפלפל השחור ועלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
4
הוסף את חזה הבקר ולתת לספוג את הפתרון מי מלח עד 3 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1
מערבבים את המלח, פפריקה, פלפל, סוכר, ואבקת בצל יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מוסיפים את כל המרכיבים לסיר ומבשלים במשך 5 דקות, כך שהחמאה יכולה להמיס והטעמים יכולים להתחתן.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
עבור חזה הבקר: להגדיר את המעשן שלך עם פחם שבבי היקורי באמצעות חום עקיף.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מחממים את הגריל ל-275 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
הסר את חזה הבקר מהמקרר.
5
מסננים מן המלח להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מניחים על מגש גיליון מעוטר. לשפשף את חזה הבקר עם תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
מניחים את הצד שמנוני חזה חזה מתובל על הגריל ועשן במשך 2 שעות עם מכסה הגריל מכוסה. (החל עם צד כובע שומן למעלה מאפשר את השומן כדי להמיס לתוך חזה בקר, הוספת לחות וטעם.) Flip and smoke 2 more hours. בדוק ולמלא רמות פחם וצ ' יפס היקורי לאורך כל תהליך העישון, שמירה על הטמפרטורה ב 275 מעלות קבוע f.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
הסר את חזה הבשר מן הגריל לעטוף בשכבה כפולה של רדיד אלומיניום כבד חובה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ערמוני מים, משולבים
9
מקום בחזרה על הגריל במשך 1 1/2 שעות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
10
הסר את חזה הבשר מן הגריל, לפתוח את נייר הכסף, מברשת את חזה עם רוטב (או לשרת בצד), אוהל עם לסכל, ולתת לנוח במשך 30 דקות לפני חיתוך על פני התבואה.