קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מטבחיםיהודי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

חזה סיידר מעושן

חזה סיידר מעושן
חזה סיידר מעושן נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו דבשה, פפריקה, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-20 דקות. , שהוא מוצק. נסו בריסקט פטריות סיידר, דבש סיידר BBQ Brisket, ו חזה סיידר צלוי עם ציממס (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את שבבי היקורי במים במשך 1 שעה לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1
מערבבים את סיידר תפוחים ומים בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים עד שהוא מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את הפלפל השחור ועלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
4
הוסף את חזה הבקר ולתת לספוג את הפתרון מי מלח עד 3 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1
מערבבים את המלח, פפריקה, פלפל, סוכר, ואבקת בצל יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מוסיפים את כל המרכיבים לסיר ומבשלים במשך 5 דקות, כך שהחמאה יכולה להמיס והטעמים יכולים להתחתן.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
עבור חזה הבקר: להגדיר את המעשן שלך עם פחם שבבי היקורי באמצעות חום עקיף.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מחממים את הגריל ל-275 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
הסר את חזה הבקר מהמקרר.
5
מסננים מן המלח להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מניחים על מגש גיליון מעוטר. לשפשף את חזה הבקר עם תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
מניחים את הצד שמנוני חזה חזה מתובל על הגריל ועשן במשך 2 שעות עם מכסה הגריל מכוסה. (החל עם צד כובע שומן למעלה מאפשר את השומן כדי להמיס לתוך חזה בקר, הוספת לחות וטעם.) Flip and smoke 2 more hours. בדוק ולמלא רמות פחם וצ ' יפס היקורי לאורך כל תהליך העישון, שמירה על הטמפרטורה ב 275 מעלות קבוע f.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
הסר את חזה הבשר מן הגריל לעטוף בשכבה כפולה של רדיד אלומיניום כבד חובה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
מקום בחזרה על הגריל במשך 1 1/2 שעות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
הסר את חזה הבשר מן הגריל, לפתוח את נייר הכסף, מברשת את חזה עם רוטב (או לשרת בצד), אוהל עם לסכל, ולתת לנוח במשך 30 דקות לפני חיתוך על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
טפטוף יותר רוטב בעת ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסיידר תפוחיםסיידר תפוחים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסיידר תפוחיםסיידר תפוחים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת5עד קילובשר בקר, כובע שומן 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבהבשר בקר, כובע שומן 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחורפלפל שחור2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמולסה קלהמולסה קלה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי8ריבס, קצוץ טרי או קפואצ'יפס היקורי, לעישוןצ'יפס היקורי, לעישון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3בצל צהוב בינוני, קצוץמים קריםמים קרים2(חוֹרֶף)חרדל מלאחרדל מלא