קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

חזה עוף Valdostana עם עדשים מטוגנות

חזה עוף Valdostana עם עדשים מטוגנות
חזה עוף Valdostana עם עדשים מטוגנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 465 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם תוספת ועגבניות, חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו חזה עוף מטוגן מקסיקני מגורר, Pollo alla Valdostana (עוף עם פרושוטו וגבינת פונטינה), ו עדשים מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את עדשים מטוגנים עם תרד דרך צעד
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
מחממים תנור ל 191°. לקצץ כל עודף שומן, עור, סחוס מן חתיכות עוף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים חתיכה של פרושוטו על כל חזה עוף, זמירה ושכבות כל כך זה מכסה את שדי העוף בצורה מסודרת ככל האפשר. באמצעות גב של סכין גדולה, להלום בעדינות את prosciutto לתוך העוף כך שהוא שומר. לדלות את חזה העוף בקמח כדי לצפות אותם בקלילות ברז את כל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
פרושוטופרושוטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מחממים 2 כפות של החמאה ושמן הזית במחבת 12 עד 14 אינץ ' עם ידית אטומה עד שהחמאה עולה קצף.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מקום במחבת כמו רבים של חתיכות עוף, פרושוטו בצד למטה, כפי שיתאים בלי לגעת. לבשל רק עד שהם מתחילים חום, על 2 דקות. (Overcooking יהיה להקשיח את פרושוטו.) Turn the chicken and cooking until the second side is golden brown, about 3 minutes. חזור, אם יש צורך עם חזה עוף הנותרים, הסרת העוף השחום כדי לפנות מקום. להתאים את החום כמו שאתה עובד כך העוף לא לשרוף או מקל במקומות.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרושוטופרושוטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים את היין למחבת ולנער בעדינות כדי להוציא את כל חתיכות חומות שנדבקות למחבת. מרתיחים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את ציר העוף למחבת ומפיצים את העגבניות הכתושות ואת שאר 2 כפות החמאה בין חתיכות העוף. מתבלים קלות במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום כך הרוטב הוא רותח, הטיה המחבת לערבב את הרוטב. עטפו את הפונטינה החתוכה על חתיכות העוף כדי לכסות אותן לחלוטין. נקודה במרכז כל חזה עוף עם מעגל קטן של רוטב עגבניות או ערימה קטנה של עגבניות מרוסקות ומפזרים את הגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים את המחבת בתנור ואופים עד העוף מבושל דרך, הרוטב מבעבע, והגבינה הוא השחמה קלות סביב הקצוות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בעוד העוף בתנור, סיים את העדשים המטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בזהירות רבה להסיר את המחבת אל הכיריים ולתת לעמוד דקה או שתיים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
כף ערימה של עדשים על מרכז צלחת ארוחת ערב חמה, העליון עם חזה עוף וכפית חלק מהרוטב סביב העדשים.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
עדשיםעדשים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
* בקש פרושוטו פרוס קצת עבה יותר נייר דק. אתה צריך שש פרוסות אם כל פרוסה היא בערך באותו גודל כמו חזה עוף. קנה יותר או פחות פרוסות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
פרושוטופרושוטו
13
Reprinted with permission from Lidia ' s Italian-American Kitchen by Lidia Bastianich. © 2001 Knopf