קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

חזה עוף Valdostana עם עדשים מטוגנות

חזה עוף Valdostana עם עדשים מטוגנות
חזה עוף Valdostana עם עדשים מטוגנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 465 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם תוספת ועגבניות, חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו חזה עוף מטוגן מקסיקני מגורר, Pollo alla Valdostana (עוף עם פרושוטו וגבינת פונטינה), ו עדשים מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את עדשים מטוגנים עם תרד דרך צעד
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2
מחממים תנור ל 191°. לקצץ כל עודף שומן, עור, סחוס מן חתיכות עוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים חתיכה של פרושוטו על כל חזה עוף, זמירה ושכבות כל כך זה מכסה את שדי העוף בצורה מסודרת ככל האפשר. באמצעות גב של סכין גדולה, להלום בעדינות את prosciutto לתוך העוף כך שהוא שומר. לדלות את חזה העוף בקמח כדי לצפות אותם בקלילות ברז את כל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
פרושוטופרושוטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מחממים 2 כפות של החמאה ושמן הזית במחבת 12 עד 14 אינץ ' עם ידית אטומה עד שהחמאה עולה קצף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מקום במחבת כמו רבים של חתיכות עוף, פרושוטו בצד למטה, כפי שיתאים בלי לגעת. לבשל רק עד שהם מתחילים חום, על 2 דקות. (Overcooking יהיה להקשיח את פרושוטו.) Turn the chicken and cooking until the second side is golden brown, about 3 minutes. חזור, אם יש צורך עם חזה עוף הנותרים, הסרת העוף השחום כדי לפנות מקום. להתאים את החום כמו שאתה עובד כך העוף לא לשרוף או מקל במקומות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
פרושוטופרושוטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את היין למחבת ולנער בעדינות כדי להוציא את כל חתיכות חומות שנדבקות למחבת. מרתיחים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים את ציר העוף למחבת ומפיצים את העגבניות הכתושות ואת שאר 2 כפות החמאה בין חתיכות העוף. מתבלים קלות במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום כך הרוטב הוא רותח, הטיה המחבת לערבב את הרוטב. עטפו את הפונטינה החתוכה על חתיכות העוף כדי לכסות אותן לחלוטין. נקודה במרכז כל חזה עוף עם מעגל קטן של רוטב עגבניות או ערימה קטנה של עגבניות מרוסקות ומפזרים את הגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים את המחבת בתנור ואופים עד העוף מבושל דרך, הרוטב מבעבע, והגבינה הוא השחמה קלות סביב הקצוות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בעוד העוף בתנור, סיים את העדשים המטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בזהירות רבה להסיר את המחבת אל הכיריים ולתת לעמוד דקה או שתיים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
כף ערימה של עדשים על מרכז צלחת ארוחת ערב חמה, העליון עם חזה עוף וכפית חלק מהרוטב סביב העדשים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
עדשיםעדשים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
12
* בקש פרושוטו פרוס קצת עבה יותר נייר דק. אתה צריך שש פרוסות אם כל פרוסה היא בערך באותו גודל כמו חזה עוף. קנה יותר או פחות פרוסות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
פרושוטופרושוטו
13
Reprinted with permission from Lidia ' s Italian-American Kitchen by Lidia Bastianich. © 2001 Knopf