חזה עוף Valdostana עם עדשים מטוגנות
חזה עוף Valdostana עם עדשים מטוגנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 465 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם תוספת ועגבניות, חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו חזה עוף מטוגן מקסיקני מגורר, Pollo alla Valdostana (עוף עם פרושוטו וגבינת פונטינה), ו עדשים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את עדשים מטוגנים עם תרד דרך צעד
מחממים תנור ל 191°. לקצץ כל עודף שומן, עור, סחוס מן חתיכות עוף.
מניחים חתיכה של פרושוטו על כל חזה עוף, זמירה ושכבות כל כך זה מכסה את שדי העוף בצורה מסודרת ככל האפשר. באמצעות גב של סכין גדולה, להלום בעדינות את prosciutto לתוך העוף כך שהוא שומר. לדלות את חזה העוף בקמח כדי לצפות אותם בקלילות ברז את כל קמח עודף.
מחממים 2 כפות של החמאה ושמן הזית במחבת 12 עד 14 אינץ ' עם ידית אטומה עד שהחמאה עולה קצף.
מקום במחבת כמו רבים של חתיכות עוף, פרושוטו בצד למטה, כפי שיתאים בלי לגעת. לבשל רק עד שהם מתחילים חום, על 2 דקות. (Overcooking יהיה להקשיח את פרושוטו.) Turn the chicken and cooking until the second side is golden brown, about 3 minutes. חזור, אם יש צורך עם חזה עוף הנותרים, הסרת העוף השחום כדי לפנות מקום. להתאים את החום כמו שאתה עובד כך העוף לא לשרוף או מקל במקומות.
יוצקים את היין למחבת ולנער בעדינות כדי להוציא את כל חתיכות חומות שנדבקות למחבת. מרתיחים עד מופחת בחצי.
יוצקים את ציר העוף למחבת ומפיצים את העגבניות הכתושות ואת שאר 2 כפות החמאה בין חתיכות העוף. מתבלים קלות במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום כך הרוטב הוא רותח, הטיה המחבת לערבב את הרוטב. עטפו את הפונטינה החתוכה על חתיכות העוף כדי לכסות אותן לחלוטין. נקודה במרכז כל חזה עוף עם מעגל קטן של רוטב עגבניות או ערימה קטנה של עגבניות מרוסקות ומפזרים את הגבינה המגורדת.
מניחים את המחבת בתנור ואופים עד העוף מבושל דרך, הרוטב מבעבע, והגבינה הוא השחמה קלות סביב הקצוות, על 10 דקות.
בעוד העוף בתנור, סיים את העדשים המטוגנים.
בזהירות רבה להסיר את המחבת אל הכיריים ולתת לעמוד דקה או שתיים לפני ההגשה.
כף ערימה של עדשים על מרכז צלחת ארוחת ערב חמה, העליון עם חזה עוף וכפית חלק מהרוטב סביב העדשים.
* בקש פרושוטו פרוס קצת עבה יותר נייר דק. אתה צריך שש פרוסות אם כל פרוסה היא בערך באותו גודל כמו חזה עוף. קנה יותר או פחות פרוסות לפי הצורך.
Reprinted with permission from Lidia ' s Italian-American Kitchen by Lidia Bastianich. © 2001 Knopf