קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

חזה עוף בגריל עם ויניגרט פטריות שיטאקי

חזה עוף בגריל עם ויניגרט פטריות שיטאקי
חזה עוף בגריל עם ויניגרט פטריות שיטאקי נטול גלוטן,, ללא חלב, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חרדל מלא, שמן קנולן, חזה עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מעולה של 85%. נסו חזה עוף בגריל עם ויניגרט פטריות שיטאקי, כריך עוף בגריל עם ויניגרט פטריות בגריל, ו חזה עוף עם רוטב שמנת שיטאקי-טימין וגזר תינוק קלוי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מברישים את שני צידי מכסי הפטריות ב -4 כפות משמן הקנולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מניחים על הגריל, מכסה את הצד כלפי מטה וצולים עד להזהבה וחרוך מעט, 4 עד 5 דקות. הופכים את הפטריות וממשיכים בבישול עד שהם רק מבושלים, 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מוציאים מהגריל וקוצצים גס.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מקציפים יחד את השאלוט, החומץ, שמן הזית הבתולי והפטרוזיליה בקערה בינונית עד לאיחוד ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את הפטריות ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
9
מברישים את שני צידי העוף בשמן הקנולה שנותר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
מניחים על הגריל, עם העור כלפי מטה וצולים עד להזהבה, 4 עד 5 דקות. הופכים, מנמיכים את חום הגריל לבינוני, סוגרים את המכסה וממשיכים לצלות עד שהוא פשוט מבושל, כ -7 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
מוציאים את העוף מהגריל ומניחים לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
מגישים 1 חזה לאדם ומעליו חלק מוויניגרט השיטאקי.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
13
מקשטים בעלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר