חזה עוף מוקפץ עם רוטב פאן חומץ בלסמי
חזה עוף מוקפץ עם רוטב מחבת חומץ בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, פלפל, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס מוקפץ עם רוטב חומץ בלסמי חמאתי, חזה עוף עם רוטב חומץ (Guyana-הקאריביים), ו מוקפץ רדיקיו עם דבש וחומץ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה ושמן במחבת nonstick גדולה על אש נמוכה.
בעוד חמאה נמסה, מפזרים עוף במלח ופלפל.
מניחים קמח בצלחת רדודה. לדלות עוף בקמח; לנער את עודף קמח.
להגדיל את החום בינוני גבוה; חום 2 דקות או עד החמאה הופכת חום זהוב.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
להוסיף שאלוט, ו-30 שניות.
מוסיף את תערובת מרק, גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת 1/2 כוס (כ 3 דקות).
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה, אם תרצה.