חזה עוף עם Gorgonzola-סלסה עגבניות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? חזה עוף עם Gorgonzola-סלסה עגבניות יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו פלפל, חצאי חזה עוף, עגבניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חזה עוף עם Gorgonzola-סלסה עגבניות, חזה עוף עם סלסה אבוקדו, עגבניות ומלפפון, ו חזה עוף פיאסטה עם עגבניות-סלסה אבוקדו.
הוראות
מערבבים עגבניות, בצל, בזיליקום, שמן, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד כל פיסת 1 אינץ עובי באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מפזרים את שני הצדדים של עוף עם הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף 3 חצאי חזה עוף למחבת; לבשל 4 דקות בכל צד או עד העוף הוא השחמה ועשה.
הסר מהמחבת; להתחמם. חזור על ההליך עם הנותרים 3 חצאי חזה עוף.
מערבבים גבינה לתוך תערובת עגבניות.
מניחים 1 חזה עוף חצי על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם על 1/3 כוס סלסה.