חזה עוף עם קישואים פפרדלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף עם קישואים פפרדלה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 185 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו קישואים, ליווי: פלחי לימון, מים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו חזה עוף עם קישואים פפרדלה, Pappardelle של קישואים, ו חזה עוף אפוי ממולא בקישואים וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
לגלח קישואים לאורך (1/8 אינץ ' עבה) עם מבצעה ולשים בקערה גדולה. פרוסה דק שום ושמורה בנפרד.
לטפוח עוף יבש, ואז לחתוך לרוחב לשלישים. העונה בכל רחבי עם 3/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. עוף מוקפץ בקבוצות, צד העור למטה ראשון, עד השחמה ורק מבושל דרך, 8 עד 14 דקות בסך הכל.
מוסיפים שום למחבת ומבשלים, ערבוב, עד הזהב חיוור, על 1 דקה.
להוסיף מים לגרד את כל חתיכות חומות, ואז לטפטף על עוף.
מוסיפים בזיליקום ו 1/4 כפית מלח לקערה ולזרוק עד קישואים wilts מעט. מתבלים במלח ופלפל.
למנה: קלוריות 303, 17g שומן כולל, שומן רווי 4g, כולסטרול 93mg, נתרן 685mg, פחמימות 5g, סיבים 1g, חלבון 32g
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "