חזה עוף עם קמח תירס-כוסברה קרום שעועית שחורה-סלסה מנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף עם קרום Coriander Cornmeal ו שעועית שחורה מנגו Salsan. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חזה עוף, בצל, גרעיני תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו חזה עוף עם קרום קמח תירס וסלסה שעועית שחורה, עוף מתובל עם שעועית שחורה וסלסה מנגו, ו עוף בגריל עם שעועית שחורה סלסה Skinnytaste מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
במקום הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה. לזרוק לשלב. סלסה העונה עם מלח ופלפל. כיסוי; בואו לעמוד 1 שעה.
מערבבים קמח תירס וכוסברה בקערה רדודה.
מפזרים עוף במלח ופלפל. בנדיבות לרסס מחבת nonstick גדולה עם תרסיס nonstick.
מקום מחבת מעל חום בינוני גבוה. מעיל 1 צד של כל חזה עוף עם תערובת קמח תירס.
מקום 4 חזה עוף, בצד קמח תירס למטה, במחבת; לבשל עד הזהב בתחתית, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך. תהפוך את העוף. לבשל עוף עד מבושל דרך, על 5 דקות יותר.
מעבירים עוף לתבנית אפייה. תתחמם בתנור. לחסל מחבת, ואז לרסס עם תרסיס nonstick יותר. חזור עם הנותרים 4 חזה עוף.
חותכים חזה עוף באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
העבר לצלחות. סלסה כפית על גבי עוף ומגישים.
למנה: קלוריות, 296; סה "כ שומן, 6 גרם; שומן רווי, 1 גרם; כולסטרול, 96 מ" ג.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.