חזה עוף פרמזן
הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 47%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזה עוף פרמזן, חזה עוף פרמזן, ו חזה עוף פרמזן פריך.
הוראות
משטחים עוף ל-1/4 אינץ'. עובי. בקערה רדודה שלבו את פירורי הלחם, גבינת הפרמזן והבזיליקום. בקערה רדודה אחרת מקציפים את הביצה. טובלים עוף בביצה, ואז מצפים בתערובת פירורים.
במחבת גדולה, עוף חום על אש בינונית בחמאה ושמן במשך 3-5 דקות בכל צד או עד מיצים לרוץ ברור.