סלסה אבוקדו-מנגו
סלסאן אבוקדו-מנגו הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם מיץ ליים, jicama, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 20 דקות. , שהוא מוצק. נסו סלסה מנגו ואבוקדו, סלסה מנגו ואבוקדו, ו סלסה מנגו ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה. מערבבים במלח ופלפל לפי הטעם. מקפלים בעדינות אבוקדו לתערובת מנגו. כיסוי וצינה 30 דקות לפני ההגשה.