חזה עוף קריבי
חזה עוף קריבי יכול להיות רק מרכז אמריקה מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. אם יש לכם שמנת כבדה, חצאי חזה עוף, אבקת קארי קלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חזה עוף קריבי בגריל, חזה עוף עם רוטב חומץ (Guyana-הקאריביים), ו עוף קריבי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לקרוע 4 ריבועים רדיד גדול.
מניחים חזה עוף במרכז כל אחד; העונה עם מלח ופלפל. בקערה קטנה, לשלב אננס, ריבה, שמנת כבדה ואבקת קארי; להפיץ על עוף. למעלה כל אחד עם 1/2 כף. חמאה.
מקפלים העליון של נייר על קצוות עוף crimp לאטום. לא צריך להיות כל פערים שבו נוזל יכול לחלחל החוצה.
מניחים מנות על תבנית אפייה מעוטרת; אופים במשך 20 דקות. מנות יהיה לנשוף עם קיטור כפי שהם מתחממים אם הם נאטמו כראוי.
בזהירות לפתוח מנות על ידי חיתוך X במרכז של כל וקילוף לסכל בחזרה; לשמור על הידיים והפנים הרחק קיטור כפי שהוא בורח מנות. השתמש בכפית גדולה או מלקחיים כדי להעביר עוף לצלחות או מגש. רוטב מצקת מתוך מנות על עוף ומגישים חם, עם אורז וגזר, אם תרצה בכך.