קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

חזה עוף שטוח

חזה עוף שטוח
חזה עוף שטוח דורש סביב 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. 186 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם שום, פלפל סדוק טרי, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 24%. מתכונים דומים: עוף בלימון שטוח, עוף שטוח עם ויניגרט שקדים ופפריקה, ו עוף פריך שטוח עם סלט לחם ואמוס מלבק.

הוראות

1
הרם את העור בצד לחתוך של השדיים עוף ולהכניס את פרוסות השום. להפיץ אותם באופן שווה מתחת לעור, דואג לא לשבור את העור. לשפשף את עלי מרווה בין הידיים כדי לשחרר את השמנים שלהם ולהכניס 4 של העלים באופן שווה מתחת לעור של שני השדיים עם שיני שום. משוך את העור לאחור על השד לחלוטין ככל האפשר. אם העוף לא נצרך, מלח ופלפל בנדיבות משני הצדדים. לעטוף בחוזקה פלסטיק להכניס למקרר במשך כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את שמן הזית ואת החום רק מתחת לעישון. מתבלים את צד העור של חזה העוף עם מלח ופלפל ומניחים את צד העור במחבת. עונה בצד השני של השדיים. הפעל את החום עד בינוני נמוך ומניח עוד מחבת כבדה על גבי השדיים, כך שהם נלחצים שטוח לתוך המחבת. אם המחבת השנייה אינה כבדה, משקל זה עם עגבניות משומר או לבנים נקיות. ודא המשקל מופץ באופן שווה על כל השדיים. הם חייבים לבשל באופן שווה ובאותו הזמן. מבשלים עד חום מאוד פריך, 12 עד 15 דקות.הפוך את השדיים מעל ומבשלים במשך 8 דקות נוספות, או עד מבושל דרך. השתמש במערכת המשקל שוב אם צריך לוודא שהם יושבים שטוחים.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר מהחום, תן לעמוד 5 דקות, ולאחר מכן לחתוך ולהגיש, או לחתוך כל שד לשניים ולהגיש.כמו זה: כמו טעינה...