חזה עוף שפשף צ'ילה עם כרוב, קינואה וסלט כרוב ניצנים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה עוף עם כרוב ניצנים מגולח, כרוב וסלט כרוב ניצנים, ו כרוב ניצנים מגורר וסלט כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן.
מוסיפים את הקינואה, מתבלים במלח ומכסים. להפחית את החום לרתיחה מעל בינוני נמוך, ומבשלים עד קינואה ספגה את המים, על 15 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב יחד 2 כפות של שמן זית, אבקת צ ' יפוטלה, אורגנו ו 1 שן שום מגורד. מתבלים את התערובת במלח ופלפל.
מפזרים את שדי העוף משני הצדדים עם מלח ופלפל ולשפשף את תערובת הצ ' יפוטלה באופן שווה על הבשר.
חום 1 כף שמן זית במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את חזה העוף ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד משחימים ומבושלים דרך, על 5 דקות לכל צד.
הסר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד במשך 5 דקות לפני חיתוך.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את מיץ לימון, דיז ' ון, שאלוט ושומר שום מגורד עד בשילוב. בעוד לטאטא, לטפטף לאט בשמן זית 1/2 הנותרים עד עבה emulsified. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
בקערת ערבוב גדולה, לזרוק את קינואה מבושל, כרוב, כרוב ניצנים ושקדים יחד עד בשילוב.
מוסיפים את הרוטב והגבינה וזורקים קלות עד מצופה; מתבלים במלח ופלפל.
מחלקים את התערובת בין 4 צלחות הגשה העליון כל אחד עם חזה עוף פרוס.