חזיר אפוי עם פטריות בר מוקפצות
חזיר אפוי עם פטריות בר מטוגנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 251 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, קורנית, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטריות בר עם גבינת הרבד, פטריות בר מוקפצות עם תרד, ו מטוגנים רטובים פולנטה עם פטריות בר.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות פרוסות; לטגן 3 דקות או עד מכרז.
לשפשף סטייק תיבול וקורנית על בשר חזיר.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
לשלב מרק ו קורנפלור, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים פטריות תערובת מרק למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה או עד מעט מעובה.