תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר אידיוט בגריל עם אפרסק קארי להתענג. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 127 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 871 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-50 דקות. גשו לסופר וקנו דבשה, שמן צמחי, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו אפרסק ובצל אדום להתענג עם צלעות חזיר בגריל, צלעות חזיר בגריל עם רוטב עגבניות אפרסק, ו צלעות חזיר צלויות עם רוטב אפרסק מתוק וחריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים x רדוד בתחתית כל אפרסק ועגבניה עם סכין חיתוך חדה blanch ב 2 קבוצות בסיר 4 ליטר של מים רותחים 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
אפרסק
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
סכין
2
מעבירים אפרסקים ועגבניות עם כפית מחוררת לקערת קרח ומים קרים ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף אפרסקים ועגבניות, ואז אפרסקים חצוי לאורך ובור.
מבשלים בצל, זנגביל, ומלח בשמן בסיר כבד 3 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד התרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר
בצל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים אבקת קארי ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קארי
6
מוסיפים אפרסקים ועגבניות עם כל מיצים, סוכר, מיץ ליים ומבשלים, נחשפים, ערבוב מדי פעם, עד תערובת עבה אפרסקים רכים אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
עגבנייה
אפרסק
סוכר
7
העברה לקערה וקריר, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מערבבים בצל ירוק, טימין, מלח, allspice, פלפל, מיץ ליים, מולסה, ורוטב חם בבלנדר תערובת עד חלקה. שים בשר חזיר בצלחת לא בריאה ולשפשף בכל רחבי עם מרינדה. להשרות, מכוסה ומקורר, מפנה מדי פעם, 8 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
רוטב חריף
בצל ירוק
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
לשפשף תיבול יבש
מולסה
פלפל
טימין
חזיר
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
1
הכן גריל לבישול מעל פחם בינוני חם (חום מתון לגז); ראה "הליך צלייה," להלן.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
השליכו את כל המרינדה שנותרה בצלחת, ואז הברישו את בשר החזיר בעדינות עם שמן וגריל על מתלה גריל משומן קלות, פנו מדי פעם וצופו לעיתים קרובות בשמן, עד שהמדחום הוכנס באלכסון למרכז של אוגרי בשר 63°, 15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
בשר
חזיר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
גריל
3
להעביר חזיר ללוח חיתוך ולתת לעמוד 15 דקות. (הטמפרטורה הפנימית תעלה לכ-155F.)
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
מגישים חזיר עם תבלין.
מרכיבים שתצטרך
להתענג
חזיר
5
הליך הצלייה
1
חם: כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך שם במשך 1 עד 2 שניות
2
בינוני חם: 3 עד 4 שניות
3
נמוך: 5 עד 6 שניות
4
אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז, במידת הצורך, להפחית את החום שצוין במתכון.
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
* זמין ברוב הסופרמרקטים kitchenmarket.com.
6
טבחים ' הערות: אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, חזיר יכול להיות מבושל חם קל משומן היטב מתובל היטב מחבת גריל גדול ridged עד מדחום מוכנס באלכסון לתוך מרכז אוגרי בשר 63°, 15 עד 25 דקות. רליש יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.