קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות51
מגזין

חזיר בגריל עם רוטב אפרסק בקארי

חזיר בגריל עם רוטב אפרסק בקארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר אידיוט בגריל עם אפרסק קארי להתענג. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 127 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 871 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-50 דקות. גשו לסופר וקנו דבשה, שמן צמחי, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו אפרסק ובצל אדום להתענג עם צלעות חזיר בגריל, צלעות חזיר בגריל עם רוטב עגבניות אפרסק, ו צלעות חזיר צלויות עם רוטב אפרסק מתוק וחריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים x רדוד בתחתית כל אפרסק ועגבניה עם סכין חיתוך חדה blanch ב 2 קבוצות בסיר 4 ליטר של מים רותחים 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
אפרסקאפרסק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
סכיןסכין
2
מעבירים אפרסקים ועגבניות עם כפית מחוררת לקערת קרח ומים קרים ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף אפרסקים ועגבניות, ואז אפרסקים חצוי לאורך ובור.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
אפרסקאפרסק
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
3
חותכים אפרסקים לחתיכות 1 אינץ'. קוצצים גס עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
אפרסקאפרסק
4
מבשלים בצל, זנגביל, ומלח בשמן בסיר כבד 3 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד התרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים אבקת קארי ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קאריאבקת קארי
6
מוסיפים אפרסקים ועגבניות עם כל מיצים, סוכר, מיץ ליים ומבשלים, נחשפים, ערבוב מדי פעם, עד תערובת עבה אפרסקים רכים אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
עגבנייהעגבנייה
אפרסקאפרסק
סוכרסוכר
7
העברה לקערה וקריר, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מערבבים בצל ירוק, טימין, מלח, allspice, פלפל, מיץ ליים, מולסה, ורוטב חם בבלנדר תערובת עד חלקה. שים בשר חזיר בצלחת לא בריאה ולשפשף בכל רחבי עם מרינדה. להשרות, מכוסה ומקורר, מפנה מדי פעם, 8 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
רוטב חריףרוטב חריף
בצל ירוקבצל ירוק
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
מולסהמולסה
פלפלפלפל
טימיןטימין
חזירחזיר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
1
הכן גריל לבישול מעל פחם בינוני חם (חום מתון לגז); ראה "הליך צלייה," להלן.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
השליכו את כל המרינדה שנותרה בצלחת, ואז הברישו את בשר החזיר בעדינות עם שמן וגריל על מתלה גריל משומן קלות, פנו מדי פעם וצופו לעיתים קרובות בשמן, עד שהמדחום הוכנס באלכסון למרכז של אוגרי בשר 63°, 15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
בשרבשר
חזירחזיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
3
להעביר חזיר ללוח חיתוך ולתת לעמוד 15 דקות. (הטמפרטורה הפנימית תעלה לכ-155F.)
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מגישים חזיר עם תבלין.
מרכיבים שתצטרך
להתענגלהתענג
חזירחזיר
5
הליך הצלייה
1
חם: כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך שם במשך 1 עד 2 שניות
2
בינוני חם: 3 עד 4 שניות
3
נמוך: 5 עד 6 שניות
4
אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז, במידת הצורך, להפחית את החום שצוין במתכון.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
* זמין ברוב הסופרמרקטים kitchenmarket.com.
6
טבחים ' הערות: אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, חזיר יכול להיות מבושל חם קל משומן היטב מתובל היטב מחבת גריל גדול ridged עד מדחום מוכנס באלכסון לתוך מרכז אוגרי בשר 63°, 15 עד 25 דקות. רליש יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
להתענגלהתענג
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות2(יכול להיות או להרחיק)בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)allspice הקרקעallspice הקרקע11 קילו קישואים,מצנפת סקוטית או רוטב חריף habanero* , או לטעוםמצנפת סקוטית או רוטב חריף habanero* , או לטעום11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי2(חוֹרֶף)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מולסה (לא חזק או blackstrap)מולסה (לא חזק או blackstrap)680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפרסקים בשלים ומוצקיםאפרסקים בשלים ומוצקים2בשר חזיר tenderloins (1 3/4 כדי 2 lb סך הכל)בשר חזיר tenderloins (1 3/4 כדי 2 lb סך הכל)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום קצוץ (1 בינוני)בצל אדום קצוץ (1 בינוני)3בצל ירוק (לבן וחלקים ירוקים חיוורים בלבד), גזוזבצל ירוק (לבן וחלקים ירוקים חיוורים בלבד), גזוז2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניותעגבניות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2(חוֹרֶף)שמן צמחי עבור bastingשמן צמחי עבור basting