אם יש לכם שמן צמחי, מלח כשר, מיץ ליים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות. נסו חזיר בגריל עם רוטב אפרסק בקארי, צלעות חזיר בגריל עם רוטב עגבניות אפרסק, ו אפרסק ובצל אדום להתענג עם צלעות חזיר בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים x רדוד בתחתית כל אפרסק ועגבניה עם סכין חיתוך חדה blanch ב 2 קבוצות בסיר 4 ליטר של מים רותחים 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מעבירים אפרסקים ועגבניות עם כפית מחוררת לקערת קרח ומים קרים ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף אפרסקים ועגבניות, ואז אפרסקים חצוי לאורך ובור.
מבשלים בצל, זנגביל, ומלח בשמן בסיר כבד 3 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד התרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים אבקת קארי ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
6
מוסיפים אפרסקים ועגבניות עם כל מיצים, סוכר, מיץ ליים ומבשלים, נחשפים, ערבוב מדי פעם, עד תערובת עבה אפרסקים רכים אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ליקוריץ צהוב וירוק
7
העברה לקערה וקריר, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
1
מערבבים בצל ירוק, טימין, מלח, allspice, פלפל, מיץ ליים, מולסה, ורוטב חם בבלנדר תערובת עד חלקה. שים בשר חזיר בצלחת לא בריאה ולשפשף בכל רחבי עם מרינדה. להשרות, מכוסה ומקורר, מפנה מדי פעם, 8 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
הכן גריל לבישול מעל פחם בינוני חם (חום מתון לגז); ראה "הליך צלייה," להלן.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
השליכו את כל המרינדה שנותרה בצלחת, ואז הברישו את החזיר בעדינות עם שמן וגריל על מתלה גריל משומן קלות, פנו מדי פעם וצופו לעיתים קרובות בשמן, עד שהמדחום הוכנס באלכסון למרכז של אוגרי בשר 63°, 15 עד 25 דקות.
חם: כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך שם במשך 1 עד 2 שניות
2
בינוני חם: 3 עד 4 שניות
3
נמוך: 5 עד 6 שניות
4
אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז, במידת הצורך, להפחית את החום שצוין במתכון.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
* זמין ברוב הסופרמרקטים kitchenmarket.com.
1
* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, חזיר יכול להיות מבושל חם קל משומן היטב מתובל היטב מחבת גריל גדול ridged עד מדחום מוכנס באלכסון למרכז של רושמי בשר 63°, 15 עד 25 דקות. * רליש יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)