קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות51
מגזין

חזיר בגריל קובני (לכון אסאדו)

חזיר בגריל קובני (לכון אסאדו)
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? חזיר בגריל קובני (Lechon Asado) יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 52 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חזיר צלוי קובני (Lechon Asado), Lechón Asado (חזיר צלוי בסגנון קובני), ו Mojo במרינדה חזיר Cubano (Lechon Asado) מתכון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את המרינדה
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2
מערבבים את כל החומרים המרינדה בקערה ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להשרות את החזיר
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
אם באמצעות מזרק טעם (ראה הערות בישול), מסננים חצי המרינדה לתוך קערה, הוספת שום מתוח החוצה לחצי השני של המרינדה. השתמש במזרק לקחת כמה מרינדה מתוח, לנקב את החזיר עם קצה המחט, ולהזריק אותו לתוך הבשר. האם זה בכל רחבי הבשר עד המרינדה המתוחה כבר בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אם אתה לא משתמש מזרק טעם, להשתמש בסכין ארוכה, דקה כדי ליצור חתכים עמוקים על כל הבשר ושופכים את המרינדה על החזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מניחים את חזיר במרינדה בקערה עמוקה או מיכל. בנדיבות העונה מחוץ חזיר עם מלח לשפוך את המרינדה הנותרים על כל זה, להפיץ את טבעות בצל על כל החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מכסים היטב בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 1 שעה או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מרתיחים את המרינדה עבור basting
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
9
הסר את החזיר מן המרינדה ומניח אותו על מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
להעביר את המרינדה לסיר, להוסיף את הבצל, ולהביא לרתיחה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
12
מניחים את המרינדה מבושלת בצל בבלנדר פירה עד חלקה. המרינדה מוכנה כעת לשימוש כנוזל צוף.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
גריל החזיר
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
14
לפני חימום הגריל שלך, להסיר את החזיר מהמקרר ולהביא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
15
מחממים את הגריל עד 288° וסוגרים את המכסה. המתן לפחות 15 דקות לפני הורדת הטמפרטורה עד 300 ° F. שמן הסורגים גריל עם מגבת נייר ספוג שמן צמחי שנערך עם זוג ארוך של מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
16
אם החתך שלך יש את העור עדיין מחובר, להתחיל את תהליך הבישול עם צד העור למעלה (הרחק מהחום הישיר).
17
גריל הבשר שלך על 2 1/2 שעות בסך הכל. הפוך את הבשר פעם אחת כאשר אתה רבע דרך עם זמן הבישול, שוב כאשר אתה באמצע הדרך, ופעם נוספת כאשר שלושה רבעים של זמן הבישול חלף. החזיר מוכן כאשר הוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 66° על הגריל (הוא ימשיך לבשל כאשר הוא מחוץ לחום, העלאת הטמפרטורה הפנימית כדי160 הרצוי).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
18
הערות בישול
19
מרכיבים
20
תפוז סביליה אורנג ' סה סביליה הוא תפוז מריר שלעיתים מתייחסים אליו כאל תפוז חמוץ. עורו העבה צהוב חיוור ובשרו מכיל זרעים רבים. בשל טעמו החמוץ מאוד, זה לא תפוז אכילה. במקרה שאתה לא יכול למצוא תפוזים סביליה, תחליף יחס 2:1 של מיץ ליים ומיץ תפוזים רגיל.טכניקות
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
21
מזרק טעם חזיר בסגנון קובני הוא מתובל היטב הן בפנים והן בחוץ. מזרק טעם, כלי מטבח הדומה מחט ומזרק, משמש כדי להשרות את הבשר הפנימי של חתכים עבים של חזיר. אם אין לך אחד, פשוט לעשות חתכים עמוקים עם סכין דק על כל הבשר ושופכים את המרינדה מעל לתוך החתכים. הזרקת הבשר כדי למנוע את השום מלהיתקע בקצה המזרק, זן מחצית המרינדה ולהשתמש כי במזרק. כאשר אתה מזריק את המרינדה לתוך החזיר, תראה בליטה להופיע קרוב לאתר של הזריקה. זו המרינדה שמתיישבת בבשר. כאשר בשר החזיר מבושל, אתה יכול לראות כיסים של בשר כהה באזורים שבהם המרינדה הוזרקה; זה נורמלי.הקפאת מיץ הדר כי אני משתמש כל כך הרבה מיץ הדר בבישול שלי להתעקש על שימוש רק מיץ מפירות טריים, אני תמיד להקפיא מיץ שאריות ממתכונים או מפירות כי הוא רק עומד ללכת רע לשימוש עתידי. אם הניח במיכל אטום, מיץ הדר ישמור במשך כמה חודשים. כל שעליך לעשות הוא להפשיר בטמפרטורת החדר לפני השימוש.הכנה מראש את המרינדה ניתן לעשות יום מראש. כל החתכים ניתן להשאיר marinating במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
22
Adapted from Latin Telling by Lourdes Castro, 2011 Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.יליד מיאמי, לורדס קסטרו שימש כשף אישי ותזונאי עבור לקוחות בעלי פרופיל גבוה, כגון כריסטינה Saralegui וספורטאים מקצועיים, וכעמית של קרן ג ' יימס בירד. קסטרו הוא שף לטיני מוערך ומורה לבישול, ומחברם של אוכל, שתייה, חשיבה בספרדית. כיום היא מלמדת מדעי מזון באוניברסיטת ניו יורק ומנהלת את האקדמיה הקולינרית במלון בילטמור בקורל גייבלס, פלורידה. למידע נוסף ב-Lourdescastro.com
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל יבש,3 כפות חרדל יבש,