קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

חזיר וכרוב כיסים: Bracciole di Maiale

חזיר וכרוב כיסים: Bracciole di Maiale
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. נסו כיסי חזיר וכרוב, Maiale Ubriaco (חזיר "שיכור"), ו Spalla Di Maiale (צלעות חזיר עם כרוב טוסקנה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
חותכים את הכרוב לתוך סרטים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
3
מוסיפים את הכרוב למים הרותחים ומבשלים עד למכרז, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
לנקז היטב ולהניח בצד להתקרר.
5
במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל להבה בינונית עד שהיא חמה אך לא מעשנת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים עד רך על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים פטרוזיליה, זרעי שומר, כרוב מבושל פתיתי צ ' ילי, ואז לזרוק לערבב ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
ל-1 אננסל-1 אננס
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8
הנח את חתיכות החזיר החוצה שטוח על לוח ומתבלים היטב עם מלח. מחלקים את תערובת הכרוב על 4 חתיכות לקפל את החלקים על מנת ליצור כיס, לסגור ולאבטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
9
חום 4 כפות שמן זית כתית נוספת עוד 12 עד 14 אינץ ' מחבת סאוט על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מניחים את כיסי החזיר במחבת ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את היין, מנמיכים את החום בינוני נמוך ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
הסר את החזיר לצלחת, לסובב את שמן הזית הנותר לתוך המחבת, להוסיף פטרוזיליה קצוצה לנוזל, לשפוך על הכיסים ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות