הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. נסו כיסי חזיר וכרוב, Maiale Ubriaco (חזיר "שיכור"), ו Spalla Di Maiale (צלעות חזיר עם כרוב טוסקנה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
2
חותכים את הכרוב לתוך סרטים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
3
מוסיפים את הכרוב למים הרותחים ומבשלים עד למכרז, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
לנקז היטב ולהניח בצד להתקרר.
5
במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל להבה בינונית עד שהיא חמה אך לא מעשנת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים עד רך על 5 דקות.