חזיר ונזיד ביתי
בשר חזיר ונזיד ביתי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם צ'ילי אנצ' ו, שיני שום, hominy, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו חזיר ונזיד ביתי, תבשיל חזיר ביתי, ו חזיר ונזיד ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
לקשור יחד נענע וכוסברה עם מיתר מטבח.
מביאים חזיר ומים לרתיחה בסיר גדול, קצף ברפרוף, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה.
מוסיפים עשבי תיבול קשורים, 20 שיני שום, בצל לרבעים, אורגנו, פלפל, ו 2 כפיות מלח ומבשלים בעדינות, חשוף, עד חזיר הוא מאוד רך, על 2 שעות. מסננים מרק דרך מסננת גדולה לתוך קערה חסינת חום גדולה. החזר מרק לסיר. זרוק מנטה וכוסברה.
להעביר בצל מבושל ושום לבלנדר עם 1 1/2 מרק כוסות פירה עד חלקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים).
מוסיפים פירה למרק. להיפטר מעצמות ולגרוס גס חזיר לתוך מרק.
בינתיים, לחתוך צ ' יילס לאורך, ואז גזע וזרע.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני עד חם, ואז צ ' ילי טוסט בקבוצות, נפתח שטוח, מפנה ולחיצה עם מלקחיים, עד גמיש יותר מעט השתנה בצבע, על 30 שניות לכל אצווה.
מעבירים לקערה ויוצקים 2 1/2 כוסות מים רותחים על צ ' ילי. להשרות, מכוסה, עד מתרכך, כ -30 דקות.
צ ' ילי פורה עם 1 1/2 כוסות השריית נוזל, בצל קצוץ, הנותרים 6 שיני שום, ציפורן, ו 3/4 כפית מלח בבלנדר ניקה עד צורות משחה חלקה, על 2 דקות.
שמן חום במחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ולאחר מכן להוסיף רסק צ ' ילה (זה יהיה נתז) ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 5 דקות.
הוסף רסק צ ' ילה hominy ו ומבשל 5 דקות. מתבלים במלח.
Pozole יכול להתבצע 3 ימים קדימה. צמרמורת, חשופה, להתקרר, ואז לכסות.