אם יש לכם מלח ופלפל, רוטב סויה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . , שהוא מוצק. נסו חזיר זנגביל, חזיר זנגביל (שוגיאקי), ו חזיר ג'ינג'ר אפרסקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חזיר קוביות וקמח יחד בשקית פלסטיק resealable. לאטום ולנער. בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה או ווק. כאשר חם, להוסיף חזיר מצופה חום במהירות; להסיר עם כף מחורץ ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
חזיר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
שקיות Ziploc
מחבת
ווק
2
יוצקים את השמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
3
באותו מחבת לשלב את מרק עוף, מים, רוטב סויה ושרי. מערבבים יחד ומוסיפים את הבצל הירוק, שום, סוכר, זנגביל, מלח, פלפל וקוביות חזיר שמורות. מביאים הכל לרתיחה. ואז להוריד את החום, לכסות ולתת להתבשל 15 דקות או עד חזיר רך. בדוק מדי פעם כדי לוודא שהרוטב לא מתעבה יותר מדי. במידת הצורך, להוסיף עוד מים.