חזיר חמאת תפוחים בגריל
חזיר חמאת תפוחים בגריל עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1304 קלוריות, 132 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. 133 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמאת תפוחים, סיידר תפוחים, חום גריל: גבוה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו חזיר חמאת תפוחים ירך, ירך חזיר בסיר קרוק עם חמאת תפוחים, ו כריך בשר חזיר עם חרדל וחמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המי מלח, במקום סיידר תפוחים 1 ליטר, מלח 1/3 כוס, סוכר חום, בצל, שיני, allspice, שום, עופרת מפרץ, פלפל בסיר בינוני. לסחוט רבעים כתומים לתוך מי מלח ושחרר בקליפה. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה ומרתיחים במשך 1 דקות, ערבוב כדי להמיס מלח וסוכר.
יוצקים מי מלח לתוך מיכל גדול, מוסיפים 1 ליטר הנותרים של סיידר תפוחים, ומניחים במקרר עד מקורר לחלוטין. לטבול חזיר ירך לחלוטין במי מלח ולהגדיר בחזרה במקרר במשך 3-4 שעות.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. בעוד האש היא תאורה, להסיר בשר חזיר ממי מלח להתייבש עם מגבות נייר.
מברשת קלות עם שמן צמחי ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. צרוב חזיר על הצד החם של הגריל עד השחמה מכל הצדדים, על 4-5 דקות לכל צד.
להעביר חזיר לצד מגניב של הגריל ולהתפשט עם חמאת תפוחים בכל רחבי. מכסה גריל ומבשל עד מדחום לקרוא מיידית קורא 140 מעלות כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של ירך החזיר, 15 עד 30 דקות יותר.
הסר מן הגריל, לתת לעמוד במשך 15 דקות; לחתוך ולהגיש עם חמאת תפוחים נוספת.