חזיר חמוץ מתוק
המתכון חזיר חמוץ מתוק מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל סיני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לך נתחי אננס בגודל ביס, שום, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חתיכות אננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירות יער תוצרת בית גרנולה Parfaits כקינוח. נסו חזיר חמוץ מתוק, חזיר חמוץ מתוק, ו חזיר חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הבלילה: בקערה בינונית, מערבבים יחד את הביצים, קורנפלור, וקמח. הבלילה צריכה להיות נוזלית מספיק כדי לצפות את החזיר. אם הבלילה נראית יבשה מדי, מוסיפים 1 עד 2 כפות מים ומערבבים שוב.
מוסיפים את החזיר ומערבבים בעדינות למעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות.
הכן את הרוטב: בקערה קטנה, מערבבים יחד את המים, קטשופ, מיץ אננס, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, וסוכר עד שהסוכר מומס. תניח בצד.
מחממים את שמן הבוטנים בווק עד שהוא רושם 350°f onan מדחום שמן לקריאה מיידית. עבודה ב 2 או 3 קבוצות, להוסיף את המנה הראשונה של קוביות חזיר ומטגנים עד חום זהוב בצד החיצוני מבושל דרך, 4 עד 5 דקות.
הסר את החזיר עם כפית מחוררת ולנקז על צלחת מרופדת מגבות נייר.
הסר כל פיסות עודף של הבלילה מן השמן עם כפית מחוררת או מסננת בסדר רשת. תמשיך לטגן את שאר הבשר.
מעבירים את השמן למכולה חסינת חום. (זה ייקח בערך 1 שעה כדי להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן אתה יכול להעביר אותו למכולה עם מכסה הדוק להיפטר ממנו.) לנגב כל מזון נשאר בווק עם מגבות נייר, להיזהר לא לגעת מתכת ישירות עם הידיים.
מחממים את השמן 1 כף הנותרים ב-wok או מחבתעל חום בינוני-גבוה.
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ומערבבים ומטגנים עד רק ארומטי, על 20 שניות.
מוסיפים את האננס והרוטב ומערבבים כדי לצפות את הירקות.
תן לרוטב להתבשל במשך 2 עד 3 דקות כדי לאפשר לאננס להפוך למכרז (בערך 1 דקה עבור אננס משומר). להחזיר חזיר לווק ולזרוק עד מצופה היטב עם הרוטב.
Reprinted with permission from The Chinese Takeout Cookbook by Diana Kuan, © 2012 Ballantine Books
דיאנה קואן (באנגלית: Diana Kuan) היא סופרת מזון ומדריכת בישול שלימדה בישול סיני בבייג ' ינג ובניו יורק. כתיבתה על מזון ונסיעות הופיעה בבוסטון גלוב, גורמה, מזון ויין, ופסק זמן בניו יורק, בין פרסומים אחרים. היא הופיעה בתוכנית המוקדמת של CBS ובתקשורת שידור אחרת. היא המחברת של הבלוג www.appetiteforchina.com יש לה יותר מ-6.5 מיליון צפיות, והיא מלמדת בישול סיני ב-Whole Foods ובמכון לחינוך קולינרי (ICE) בניו יורק, שם היא מתגוררת כיום.