חזיר חמוץ מתוק
חזיר חמוץ מתוק יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 341 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מלח כשר, קטשופ, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עמילן תירס שוקולד כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה מוצק. נסו חזיר חמוץ מתוק, חזיר מתוק וחמוץ, ו חזיר חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
זורקים את החזיר עם 1/2 כף חומץ וקורט מלח בקערה.
מערבבים בקערה אחרת את 2 כפות החומץ הנותרות, רוטב הסויה, עמילן התירס, הקטשופ, 3 כפות סוכר, 1/3 כוס מים ו 1/2 כפית מלח.
מחממים 2 כפות שמן בוטנים במחבת גדולה או ווק על אש גבוהה.
מוסיפים את החזיר ומערבבים לאט עד שהוא הופך לרוב אטום, כ -2 דקות.
מוציאים את החזיר בעזרת כף מחוררת ומעבירים לצלחת. זרקו את השמן ונגבו את המחבת.
מחממים את יתרת 1 כף שמן הבוטנים במחבת, ואז מערבבים את השום עם קורט כל אחד ממלח וסוכר, 15 שניות.
מוסיף את הגזר ובצל ירוק ומקפיץ עד פריך-מכרז, 2 דקות. (
מוסיפים מעט מים אם השום מתחיל להידבק למחבת.)
מוסיפים את תערובת החזיר, אפונת השלג ורוטב הסויה; מערבבים עד שהבשר מבושל והרוטב מסמיך, כ -3 דקות.